Monday, August 25, 2008

There is a light that never goes out

Fina fröken C har gett mig och den här bloggen dess första utmaning! Det är inte vilken utmaning som helst heller, utan en musikutmaning. Så, här har ni de 7 låtar som format min sommar, men först kommer reglerna.

The Rules: List seven songs you are into right now. No matter what the genre, whether they have words, or even if they're not any good, but they must be songs you're really enjoying now, shaping your summer. Post these instructions in your blog along with your 7 songs. Then tag 7 other people to see what they're listening to.

1. Bad Cash Quartet - To bored to die Jag gjorde tvärtom, och upptäckte Bad cash quartet via Hästpojken.

2. Kimya Dawson - Loose lips Ena halvan av the Moldy Peaches sjunger kanske lite falskt ibland, men ack vilken känsla!

3. the Smiths - There is a light that never goes out I högstadiet lyssnade jag massor på the smiths, när jag var ensam och ledsen. I våras lyssnade jag på the queen is dead tillsammans med en speciell kille, och nu är vi två och glada! Jag har tagit revansch på högstadiet skulle man kunna säga.

4. Marianne Faithfull - I'm a loser Beatles cover som hon gör fantasiskt. Man blir glad och vill dansa! Mer handklapp till folket.

5. the Undertones - teenage kicks För att sommaren ska handla om just det, även om man inte är tonåring längre.

6. USCB allstars - labba labba Alla, och då menar jag verkligen alla, måste dansa när den här låten spelas. Så glad ska som det bara går att få.

7. Iron Maiden - running free De spelade på Ullevi för en månad sen. Och jag var inte där. Ingen ursäkt är god nog, även om den jag har är rätt så bra. Running free är i vilket fall en sommarklassiker, som naturligtvis är bäst i en bil.

Alla som känner sig manade får ta över utmaningen, ju fler desto bättre!
1 comment:

Anonymous said...

Hej!

Du har fått en utmärkelse på min blogg.

Ha det gott // Lina