Friday, August 14, 2009

Jag överlevde

Idag var jag på upprop i min nya skola, och det gick bra! Även fast jag hade en fläck på kjolen, avskavt nagellack, hål i strumporna och ett allmänt nervöst beteende var det ingen som skrattade åt mig (mellanstadieångesten sitter kvar) och jag blev inte utslängd. Nervositeten var alltså helt i onödan.

Men det ska bli kul att börja skolan nu, komma tillbaka till vardagen, och en vardag jag förhoppningsvis kommer tycka väldigt bra om. Om någon undrar så är det Handelsakademin jag ska gå på, och där ska jag läsa till Butikskommunikatör. Det känns verkligen som att det är ett yrke som passar mig!

3 comments:

Maria said...

Hej Clara!
Bara genom att titta på bilderna nedan är jag helt säker på att du kommer att bli en fantastisk butikskommunikatör och dekoratör. Lycka till med skolan!!!
/Maria

sofia said...

Åh, vad spännande det låter! Jag är också hemskt nervös för upprop (trots att jag borde vant mig vid det här laget...) och förhoppningsvis har jag ett om två veckor igen! Ett jag naturligtvis redan är nervös för....

Kamilla said...

Åh, jag är också alltid supernervös när jag skall börja skolan och nya jobb osv. Hoppas att allt blir som du hoppas och att du har roligt på skolan!