Sunday, September 13, 2009

Rosa present

En amigurumi till har det blivit, känns som att jag producerar på löpande band... Nu har jag börjat experimentra lite med ögonen, det är kul! Blev nöjd med den här amigurumins ögon, ska helt klart fortsätta att testa olika saker.

Just den här rosa figuren tänkte jag skicka iväg på posten, det är en sjuårig tjej som ska få den. Hon var med när jag köpte boken, så jag lovade såklart att hon skulle få en figur. Det är en bestämd liten tjej som ska få den, så det är allt bäst att jag håller vad jag lovar!

Tack för alla fina kommentarer om Esther! Det kommer helt säkert fler bilder, ni kommer spy på kattbilder till slut... har redan tagit några hundra bilder sådär, hon är ju så söt så jag kan inte låta bli.

3 comments:

StitchOrDie said...

den bästämda lilla tjejen kommer garanterat bli nöjd!

Emilia said...

Cool - hon kommer säkert att gilla den :)

Musicmama said...

hej jag har tittat på din å andras bloggar å inspireras varje dag. har tack å lov kommit igång med mitt eget handarbetande efter flera års torka, å data sittande. har själv köpt mönsterboken Virka Amiguramis å såg att du har gjort några. har därför en fråga till dej... Vart får man tag på dom svarta ögonen? för det e väl sådana man syr fast eller knäpper fast? Jag bor i norra Jämtland å här är man förpassad till näthandling eller så får man passa på när man e i någon storstad. Men när man är där är det mycket man ska hinna med å små saker blir ofta bortglömda. Tacksam för alla tips... Kommer att titta in många gånger, för inspiration...