Sunday, November 29, 2009

Advent

Säger man glad advent? Eller god advent kanske? Hur man än säger så önskar jag er det! Själv är jag överlycklig över att äntligen få ta fram stjärnor, stakar och hyacinter, jag har längtat sen oktober.

Jag gillar verkligen min nya adventsljusstake med blockljusen, minns att jag letade hur mycket som helst efter en fin förra året. Jag vill inte ha för mycket hjärtan på mina julgrejer, och det är ju stört omöjligt att hitta julsaker utan hjärtan verkar det som. Då får man pyssla ihop nåt själv! Det gäller bara att hålla koll på den här, papperssnören och mossa är ju inte helt brandsäkert.

Mina stjärnor får ni inte se, jag tog kort på dom men när jag la in dom i datorn blev jag helt chockad - vi har så sjukt smutsiga fönster! Jag orkar inte putsa dom, inte Andreas heller, istället väntar jag tills det blir mörkt så kan jag ta kort utan att smutsen syns...

6 comments:

The Willow Fairy said...

Yes - tack - Äntligen en till som inte putsat fönstrena till advent. Vad glad jag blir. Alla pratar om putsa hit och städa skåp dit - fönstren blir skitna igen nästa gång det regnar och ingen ska titta inne i mina skåp. Så det så...

metamorphosis said...

Advent ÄR en väldigt trevlig tid, det kan jag bara hålla med om!

(gillade grisen som satt där i krukan)

carina said...

Så gulligt. Johan, mannen, är sjukt allergisk mot hyacinter vilket han blivit bara för några år sedan. Beror väl på åldern. Vi har en stjärna på fot i vår lilla lägenhet. Ha det så gott eran första gemensamma advent,lägenhetsmässigt, antar jag.

Hanna said...

Så roligt att hitta hit. Så mycket fint.
Hanna

Anonymous said...

Vilken rolig idé med adventljusen (på bilden) det har jag inte sett förut.

MalinJohanna said...

Grisen är så söt! Tack för titten!