Friday, April 30, 2010

Den där monsterfilten

Jag har börjat virka på monsterfilten igen, den är faktiskt för fin för att inte få bli kvar. Men den blir nog inte så stor som jag tänkte först, men ett par fötter ska den väl kunna värma i alla fall :)

8 comments:

Cecilia said...

Den blir ju underbar, kämpa på! (Jag får rysningar vid tanken på alla rutor du virkat...hu!)

Saras pyssel said...

Jättemysig filt! Jag hoppas att du orkar kämpa på för resultatet blir ju suveränt! Hur långt tid tar det att knåpa ihop en sån där ruta?

Sillen stickar said...

Heja dej! Jag försöker känna en stark inspiration från hisingen(från dig) som ska göra att jag tar tag i min monsterfilt. Jag har typ 180 rutor som ska sys ihop. Men just nu bara ligger de å väntar.

Heidi said...

Jag håller med, den är för fin för att inte få bli! Det är bara att fortsätta virka...=) Den blir supermysig

Louise said...

Ser jättefin ut!

Karin said...

Den blir jättesnygg! Vad bestämde du dig för till slut - syr du ihop rutorna eller virkar? Jag har själv ett projekt på gång men har inte kommit underfund med hur jag bäst ska göra för att filten ska bli slät och fin men inte alltför "stel"...
Lycka till!

Sunna said...

kämpa på den blir jättefin

Linnea "Ea" Grönstrand said...

Åååh, den ser ju nästan ut som den här filten på finlandssvenska TV-programmet Strömsö :D

Färgerna du valt ser SÅ bra ut, och filten ser jättemysig ut! Mitt egna "monster" blev inte alls lika rolig (synd nog), men det var mest för att jag använde mig av "restgarn" i julinspirerade färger (röd, grå, beige etc.).

Värst är nog att knåpa ihop rutorna - en ruta tar ju bara just 30 min att fixa, men att sy/virka ihop en rad tar liksom EVIGHETER *ryser vid minnet*