Sunday, August 22, 2010

Semester

En veckas semester har förflutit, med början i Rottne för att lämna Esther hos min bror där hon ska bo i helt långt år när vi är i Madrid, och sen vidare upp mot Norrköping och Söderköping för att hälsa på Andreas familj.
Nyplockade blåbär i frukostfilen

Fin natur runt Andreas familjs sommarstuga

Det regnade egentligen nästan hela tiden, men solen vågade sig fram ett tag så vi kunde åka lite båt.

I Söderköping åt vi glass och jag hittade ett hus jag vill bo i när jag blir stor, verandan vetter ut mot kanalen. Tänk att sitta där och sticka och dricka vin på kvällen!

Eftersom det regnade så mycket har jag stickat hur mycket som helst, mitt garn tog slut till två av stickningarna och jag fick ta till min reservstickning! Så snart kommer massa bilder, men först ska jag börja skolan och börja mitt vardagsliv igen.

4 comments:

Jo said...

Söderköping är en mysig stad, jag var där så sent som för ett par veckor sedan och åt en hink med glass fr Smultronstället :)
Jag håller med dig om den där villan, den får du allt fajtas med mig om sen när vi blir äldre ;)

Louise said...

Jag är oxå spekulant på det huset... men det ligger några andra där längst kanalen som jag kan tänka mig istället... fast om man bor där är jag rädd att man äter lite för mycket glass... =)

disa said...

Åh! När jag var i Söderköping för några år sedan, vart jag betuttad i ett annat hus som hade en veranda som vette mot kanalen. Där satt jag och åt glass då. De bedrev en resturang eller om det var ett fik och där var så himlans mysigt!! *nostalgisk*

Ulla-Bella said...

Flotte bilder.