Thursday, September 9, 2010

Skjut mig

Jag har stickat två högervantar i ett jättråkigt mönster som jag verkligen inte känner för att repa upp. Jo, de är klara, alla trådar är fästa och allt. Ja, jag borde provat vantarna tillsammans lite tidigare. Bläh säger jag bara. Bläh.

Så jag packar ner vantarna i en låda istället. Om ett år när vi är i Sverige igen kanske jag orkar repa upp. Kanske. Mönstret är ändå ganska fint, det är det här (ravelry länk).

9 comments:

Carola said...

Usch så tråkigt. Jag lider med dig. Men ... vad sägs om att sticka två vänstervantar också så har du två par. Kanske liiiite roligare än att repa upp en av dem, om du har garn så det räcker vill säga - bara en tanke :)

Emelie said...

Neeeeejjj! Stackare, vilken mardröm. Jag skulle gjort som du, gömt dem längst ner i en låda och inte tänkt på dem de närmsta året.

Sofia said...

Nä va tråkigt! :(
Hoppas du hittar orken och inspirationen att åtgärda det när du kommer hem igen. Tills dess, glöm bort dem och tänk på allt roligt som händer framöver istället! /Sofia

Mari said...

Äsch, va synd! Men väldigt fint mönster :) Kanske du nån gång orkar sticka en ny vänster! Å sen om några år till ännu en vänster, å då tillslut tjohoo så har du 2 jätte snygga par vantar :)

Annika said...

Du behöver inga vantar i Madrid, förhoppningsvis är det inte så kallt där som här.
Ha´ det gott!
//Annika

Maritas Maskor said...

Jaaa, fyy vad sånt är tråkigt!!
Det tror jag nog att vi alla har lyckats med nån gång. Just känslan också när man är färdig med nåt sånt där tråkprojekt och så ser man att de ändå inte går att använda...
Jag tror också på din idé att lägga undan dem ett tag. Då kanske du orkar ta tag i det igen...

Stickverk said...

Äsch så nedrigt! Bit ihop och sticka 2vänster! Sen gör du ett fint paket och ger bort till en kär vän det ena paret! Kommer nog att bli väldigt uppskattat!

carina said...

Jag kan skjuta dig på en skottkärra fram...Mönstret är fantastiskt

Anonymous said...

Vad tråkigt. Jag har gjort samma misstag men mina två högervantar ligger fortfarande i en låda, 4 år senare. Jag tycker du ska sticka två till och sen kan du ge bort ett par i julklapp till någon, för mönstret är jättefint.