Sunday, October 10, 2010

Rowan Corner på El Corte InglesEl Corte Ingles är en gigantisk varuhuskedja i Spanien, lite som Åhlens men mycket större. Här finns ungefär allt du kan tänka dig och lite till!

På åttonde våningen på El Corte Ingles på Puerta del Sol finns Rowan Corner, som jag hade väldigt höga förväntningar på. Tyvärr levde butiken inte riktigt upp till mina förväntningar. Visst, garnerna är ju fina och så, men färgutbudet var inte alls i min smak. Jag vet inte om det var belysningen eller vad det var, men alla färger de hade inne var lite "döda" om ni förstår vad jag menar. Dessutom fanns inte många olika färger att välja på i varje garnkvalité.

Det fanns även lite andra garnsorter, men mest akrylgarner vilket inte tilltalar mig, och så lite sybehörssaker och knappar.

Priserna är ungefär som i Sverige, eftersom euron ligger lågt just nu så blir det väl lite lite billigare.

Sammanfattningsvis: fina garner i få och tråkiga färger.

Uppdatering: Jag var där idag igen (20 oktober) och idag köpte jag faktiskt ett garnnystan på prov. Och vet ni, i dagsljus är färgen sååååå mycket finare! Det är alltså inte garnet på El corte Ingles det är fel på, utan belysningen i butiken! Skönt att veta, men man blir ju fortfarande inte så inspirerad där inne.

Uppdatering 2: Rowan Corner har flyttat från översta våningen till andra, skönt att slippa åka hela vägen upp!

4 comments:

Ulla said...

Kanske syrafärgning av garn vore något för dig.
Hälsningar
Ulla

Jo said...

Vad synd med färgerna! Det ser inte fullt så tråkigt ut på bilderna.. Det ger dig ju dock en bra anledning att hälsa på i Gbg och kika in hos Deisy eller Strikk ;)

Alternativt får du tjoa till om du vill att vi skickar ner till dig! :)

Clara said...

Tack Jo, vad snäll du är!

Färgerna ser faktiskt finare ut på bilden, men det kan också vara så att jag helt enkelt hade lite för höga förväntningar :)

Men annars vore kanske syrafärgning nåt, men då får det nog bli på ett billigare garn än rowan till att börja med.

Sunna said...

Va synd för det såg så tjusigt ut på bilden