Friday, October 29, 2010

Tatueringsfunderingar

Jag har varit sugen på att skaffa en tatuering hur länge som helst, men har aldrig riktigt kommit på nån som helt och håller är jag, och som förhoppningsvis kommer vara jag i resten av livet också. När jag var 18 piercade jag mig, det var inte så jag, men det var ju lätt att plocka ur så hade jag testat det. En tatuering är så mycket mer seriös! Den kommer liksom sitta där för alltid... Det senaste jag snöat in på är i alla fall stick-relaterade tatueringar, kolla bara på dessa snygga:Knotty Librarian

Pegs Yarn tattoo
Om jag skulle skaffa en tatuering skulle den vara enkel och svartvit, lite som bild 2, 4 och 6 tror jag. Överarmen är snyggaste placeringen tycker jag, men å andra sidan går den inte att gömma där... hm. Men det är alltså verkligen OM vill jag förtydliga, det här är bara i tankestadiet än så länge! Så du kan vara lugn mamma!

Quick translation: I'm thinking about getting a tattoo, but so far it's only a thougt. However, these are all nice ones!

8 comments:

Pixi said...

Mycket fina och jag håller med ..coolt att ha sin favoritsyssla på sej för de flesta tatueringar har nån betydelse och det kan man ju verkligen säga om garn!! Lycka till med valet!Kram =)

Janette Millbom said...

Vill oxå ha en. Men pengarna går till spinnrock först och främst!

elisabet said...

Men vad är vitsen med att gömma sin tatuering?
Jag visar mina med stolthet.

The Willow Fairy said...

Snygt. nr två tyckte jag var riktigt läcker enkel och stilren. Har också funderat länge länge och jag vet vad jag skulle vilja ha, men var - inte för att kunna dölja, men man vill ju att den ska se snygg ut länge och då får man tänka på var man placerar den - och sedan gör det ju olika ont på olika ställen och så vill man ju själv kunna se på den också...Överarmar är populära, jag funderar på ankeln, men har som sagt inte bestämt mig än - kanske blir en 40-årspresent till mig själv...

StinaKajsa said...

När jag var i 15-20års åldern stickade jag hela tiden, sen gick det en period när det var hur töntigt som helst att sticka och virka. På åtti-talet kom stickningen tillbaka och blev hur stor som helst för att åter gå i träda fram till nu. Vill du ha ett garnnystan på armen om 15 år?
Mitt förslag är att du tar något mer tidlöst! Hälsning från en sen 40-talist!

Clara said...

Elisabet: Jo, klart man vill visa den! Men än så länge vet jag inte vad jag kommer jobba med, och då kan det vara bra att tänka lite taktiskt :)

Willow fairy: klart du ska ge dig själv en tatuering i 40-års present!

StinaKajsa: Du har helt klart en poäng, jag har bara så svårt att se att jag kommer sluta sticka bara för att det blir otrendigt. Började sticka när det var som mest otrendigt på 90-talet, så jag skulle tro att jag håller mig kvar i det här hantverket oavsett trender!

Skaparstigen said...

För mig är handarbete tidlöst. Har ju alltid funnits och om det är mode eller inte har jag aldrig orkat bry mig om, kanske betyder det att jag är rätt ohipp.
Skulle också kunna tänka mig nåt handarbetsrelaterat om jag nån gång tatuerar mig igen.

StinaKajsa said...

Klart du ska tatuera dig med det du känner för. Men du förstod min vink, att inte förhasta sig. Lycka till med tatueringen! Ser fram emot att se den.