Thursday, April 14, 2011

I love TV

Jag älskar ju TV, och speciellt program som Project runway och Top model. Nu har det kommit ett till i samma stil (fast ändå inte) och det slår top model med hästlängder! RuPauls dragrace heter det, och är alltså en tävling för dragqueens. Helt fantastiskt! Istället för ett gäng ganska osäkra och magra tonårstjejer så är det kvinnor som vet vilka de är och vad de vill, och som har skinn på näsan. Och RuPaul själv är helt smashing!

På programmets hemsida finns en dragulator där man kan göra om sig själv till Dragqueen, och det var jag ju tvungen att göra. Så, jag presenterar:


Mig själv, fast med kortare kjol och mycket mer glitter! Två karaktärer att plocka fram när jag behöver lite mer skinn på näsan och lite mer glamour i vardagen!

5 comments:

Manduzana stickar said...

Haha, va roligt :) Jag älskar också sådana program, framför allt Project Runway!

Anonymous said...

Alltså på den första bilden, du hade lätt kunnat ha själva kläderna! Sen kan vi väl skippa hårfärgen för allas bästa ;) Men kör på! ;D

ylva said...

Låter som ett jättekul program! Jag själv är såld på Runaway.Folk är så duktigaoch kreativa! sen kryddas det ju med lite rktig såpa med konflikter osv....Vilken underbar resa till Paris! Min dotter vill dit , ska visa henne ditt inlägg.

Ps. Behöver du tuffa till dig , Jag tycker du har attityd ändå men lite färg skadar ju aldrig:)?Ds

Anonymous said...

jag har spenderat många timmar vid dragulatorn! kan inte få nog!!!! /Lisa

Janette Millbom said...

Vilken kanal går det på?? =)

Grattis till förlovningen!

/Janette