Sunday, June 5, 2011

Fotbollsmatch!

Idag har vi varit och kollat på fotboll på den stora stadion Santiago Bernabeu här i Madrid. Jag är totalt ointresserad av fotboll, men vi fick biljetter av Andreas jobb och det var kul att se hela den stora stadion fylld med folk. 80 000 rymmer den, det är en himla massa människor det!

Här springer spelarna in på plan och alla jublar. Alla jublade mest åt Zinedine Zidane, ni vet han som skallade en annan spelare som avslutning på sin karriär (det här var en vänskapsmatch med massa gamla spelare, därför var han med).

Sen spelade de lite. Sen i andra halvlek öppnade sig himlen över Madrid och allt blev blött, och så började det åska. Så numera vet jag att min prickiga blus blir helt genomskinlig när den är blöt.

Det bästa tyckte jag var att göra vågen, jag har aldrig gjort det på riktigt! Sjukt coolt att se den gå några varv runt läktarna faktiskt.

1 comment:

Fanny said...

Wow, himla mäktigt det måste varit! Den största folksamling jag sett var när jag såg Motörhead för nåt år sen, men det var bara närmare 2000 pers. Alltså ingenting i jämförelse!