Monday, June 13, 2011

Sommardagar

Dag 164
Det är varmt nu!

Dag 163
Jag och Andreas testade Frappucino på starbucks. Det var gott, men kaffesmaken var egentligen ingen höjdare. Den utan kaffe var mycket godare!

Dag 161
Jag satt i parken med en skolbok. Molnen var fina.

Om nån undrar vart dag 162 tagit vägen så har jag redan bloggat om den och vill inte lägga upp samma bild igen. Men vill man se alla bilder i rätt ordning så finns de på mitt flickr konto.

4 comments:

Martha (från Björkå) said...

Hej söta Clara :)
Jag vet inte om du skrivit det tidigare, men vad är det du pluggat i Madrid? Jag har bara följt din blogg sen i julas, så jag har missat det. Men jag måste säga att jag gillar bloggens utveckling. När jag började följa den/dig, skrev du mest bara om stickning, men nu är det så fint och blandat...foton på lite allt möjligt, tips och åsikter...verkligen jättekul att läsa :) Och det är sant som du skrev för ett tag sedan; man blir avundsjuk ;)
Kram!
PS. Jag skulle hälsa så mycket från min mamma och pappa.

Clara said...

Nämen hej Martha!
Vad glad jag blir att du kommenterar! Och ännu mer över att du säger så fina saker :)

Jag pluggar design och konsumtion på distans, och en fotokurs också. Annars läser jag till butikskommunikatör, men jag ville bredda min utbildning lite och lära mig mer om hållbar konsumtion, så det har jag passat på att göra här.
Men vet du, jag ska leta upp dig på fb istället tror jag!

Clara said...

Jag hittar dig inte, men om du har facebook får du gärna lägga till mig. Hälsa dina föräldrar från mig!
Kram!

Martha said...

Hej igen!
Vad roligt att det funkat med att plugga på distans och bredda din utbildning. Hållbar konsumtion är ju en väldigt vettig grej att lära sig mer om också!
Jag hade fb förut, men blev så himla fast i det. Nästan beroende. Läskigt! Så i julas la jag ner hela grejen. Det är därför jag inte finns där längre.
Men jag kan ju mejla min mejladress till dig :)

Kram!