Thursday, July 21, 2011

Swallowtail


Det var längesen jag bloggade om stickning, men jag stickar ju såklart. Den begränsade ytan här i kolonin begränsar projekten, så just nu stickar jag mest på swallowtail shawl. Jag tror det är min fjärde swallowtail, eller kanske till och med femte. Den här är dock inte till mig utan till Karin.

Min bästa stickplats är verandan med en kopp kaffe och en ljudbok. Pensionärspoäng? Jo men visst, en hel drös!

14 comments:

Calla said...

verandor är fina grejer. ser så fram emot när vi flyttar in i vårt hus nu 1 augusti - inglasad altan att sitta på o sticka o dricka te när det regnar. :)

Emmy said...

Åhh. Det ser helt ljuvligt ut att sitta där på verandan och sticka!

Manduzana stickar said...

Åh, ser fantastiskt mysigt ut! Pensionärspoäng är dom bästa! ;)

Otaliga projekt said...

Det ser väldigt trevligt ut tycker jag, det är nästan så det är ok med lite duggregn när man har tak och grönska runt omkring.

maLinka said...

Underbar plats att sticka på! Pensionärspoäng har jag upptäckt ofta handlar om livsnjutning. Pensionärer har oftast inte så brått som oss yngre utan tar sig tid att njuta av stunden - så fler pensionärspoäng till folket :-)

Anonymous said...

Fy bubblan vad mysigt du verkar ha det där i din lilla stuga.Sitta på en veranda o sticka, kan man ha det bättre? Jag avundsjuk?.......Ja.
Jenny-Ann

Anonymous said...

Varför sluta sticka på något som blir så bra... Jag gillar dina sommarbilder, de får mig att vilja ha en trädgård och sommarstuga mer än någonsin.

Tyg och otyg said...

Men så presenterar du dig ju också som en 23-årig tant. :)
Tycker också att det ser väldigt mysigt ut!

Sofia said...

mysigt det ser ut!

Maritas Maskor said...

Pensionär eller inte, verandan är nog lika underbar ändå :)

Dödergök said...

Å vilken mysig veranda! Det saknar jag med vårt hus att vi än så länge inte har någonstans där man kan sitta ute under tak och lyssna på regnet.

Fin sjal också!

Clara said...

Ja, jag samlar gärna pensionärspoäng! Precis som du MaLinka tror jag att det handlar om njutning.

Dödergök: Hoppas du snart har ett ställe att sitta på när det regnar. Ett växthus är minst lika bra som en veranda tycker jag!

metamorphosis said...

Om det inte vore för att jag är fullt upptagen med att samla vuxenpoäng hade jag gladeligen gjort dig sälskap däri pensionärspoängssamlandet!

Matilda said...

Att samla tantpoäng är det bästa som finns! Mina poäng går i topp när jag stannar hemma och stickar istället för att gå ut på helgerna ;)