Monday, September 26, 2011

Knappar!

Det var så svårt att hitta fina knappar i Madrid, så det är inte förrän nu som mina projekt jag slutförde där har blivit helt klara.

De här fina knapparna kommer från Tummelisa, som i sin tur har köpt dem av Bolla (som tyvärr inte finns längre). Mönstret till koftan är Lilla Koftan av PetraO.

Jag köpte några stycken av dessa knappar sist jag var på Tummelisa, men gissa vad jag hittade när jag packade upp en låda i källaren? Ett helt ark med precis de här knapparna! Men de är så fina så jag kan inte få nog, jag vill ha dom på precis allt jag stickar.

De här små oranga knapparna är från Strikk, och sitter på Latte Baby Sweater.

5 comments:

Malin E said...

Jättefina! Håller med om att det ÄR svårt att hitta fina knappar och knappar är väldigt dyra oxå tycker jag.I alla fall här där jag bor.

Jag har en liten utlottning oxå:
http://flitigafingrar2.blogspot.com/

Kram Malin

Ulrika said...

Men åh, håller fullständigt med dig; de blå knapparna är helt fantastiska! Vad roligt det måste vara att kunna sticka så fint och sen dessutom hitta helt perfekta knappar!

Anonymous said...

Fina knappar och fina tröjor!

The Knitting Seaman said...

Satt du möjligtvis längst bak på 6:ans spårvagn från Länsman vid tiosnåret idag?

Clara said...

The knitting seaman: Ja, det gjorde jag! Och jag såg dig, eller jag trodde det var du i alla fall. Men trodde inte du såg mig, så då tänkte jag att det var väl inte du då... Nästa gång vi ses får vi prata :)