Friday, November 11, 2011

Hos Tummelisa

Kolla! Tummelisa garn säljer numera mina mönster! Jag är mycket stolt och glad, och känner mig som En Riktig Designer (nej, jag är inte så bra på att tro på mig själv, jag vet, jag borde kanske känt mig som en riktig designer för länge sen).

Tack för all galet fin respons på min kofta! Det gör att mitt självförtroende växer med sisådär hundra procent. Varje kommentar går rakt in i hjärtat!

8 comments:

elsa svedin said...

Grattis!! Det förtjänar du verkligen som är så duktig o skapar så fint!!

lotta n said...

Grattis!
Nu är du på rätt väg, du vet vad jag menar...........

Sunna said...

Grattis, bara att fortsätta du kommer bli mästarnas mästare på vantar

Smålandsstickan said...

Vad du är duktig. Imponerade. När jag kollade in ditt förra inlägg om din nya gula fina kofta så började jag sjunga på "har du sett fru kantarell......" osv. Ja, sån är jag! Trallar o sjunger så fort tillfälle ges. Lycka till med allt.

Ulrika said...

Jag fattar inte HUR du kan göra mönster själv! Ser dig som en självklar designer!

Louise said...

Vad kul! Grattis!

metamorphosis said...

Åh, så roligt både för dig och tummelisa kunder att du får komma ut med din design i butik! :)

Ida said...

Jag brukar vara hos Tummelisa och handla mitt garn och sist jag var där fick jag tipset om dig och din design. Julklappar fixade med ditt fina mönster och garn till en vän och själv ska jag snart ge mig på ett par Riga-vantar. Just nu stickar jag Alex uppifrån och ner tröja av gammalt restgarn. Glad att du stickar och delar med dig av allt fint som din fantasi och dina händer gör! julkram
//Ida