Tuesday, November 8, 2011

Mini home makeover

Det här var statusen på vår vita soffa. Permanenta fläckar som inte går bort i tvätt. Vit soffa är ingen höjdare faktiskt, den är vit i max tre sekunder i vårt hem. Och vi har inte ens barn (dock katt). Kan tilläggas att den här sidan är den snygga sidan, den som saknar rödvinsfläckar.

Tadaa! Säga vad man vill om Ikea, men det är skönt att kunna byta klädsel. Och jag fick bara ett nervöst sammanbrott en enda gång under Ikea tripen, trots att vi var där på en lördag mitt på dagen (tillsammans med hela Göteborgs barnfamiljer). Klädseln heter Korndal mellangrå för den som undrar.

Och jo, jag gillar egentligen Ikea. I alla fall ibland. Det finns mycket jag inte gillar, typ massproducering, kopiering av andra designers och hur de tillverkar sina möbler, men de har mycket duktiga egna designers också. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att komplettera vardagsrummet med den här mattan t.ex.

4 comments:

metamorphosis said...

Mkt modigt att bege sig till Ikea på en lördag må jag säga!! Resultatet blev ju riktigt fint tycker jag. Det där grå såg behagligt välkomnande ut!

Finns det förresten någon som lyckas hålla en vit soffa vit någon längre tid? Kan ju säga att det inte är för inte som vi har en soffa med beige manchesterklädsel... ;)

Loppan Lorum said...

Fint blev det! Just möjligheten att köpa ny klädsel till sin IKEA-soffa (som annars i princip saknas) gör att det nog får bli nya därifrån när våra nuvarande till slut ger upp.

Jag tänkte kolla med dig om du har nåt bra tips på vad man kan ägna sig åt om man har en söndag förmiddag över i Madrid? Misstänker att alla butiker är stängda...?

En garnfrökens liv och levene said...

Åh du länka till min drömmatta! <3

Manduzana stickar said...

Jag älskar Ikea! Jag och min sambo kan gå runt där hur länge som helst. Fika lite, titta lite. Vi kommer sällan hem med något men jag tycker att det är rätt mysigt att gå omkring där.