Thursday, January 12, 2012

Beatnik!

Bildbevis på att Beatnik tar sig! Vad som inte syns på bilden är dock att jag stickat fel igen och måste repa upp några varv. Men jag blir mycket mycket nöjd!

7 comments:

Knitting Emma said...

Den där Beatnik funderar jag också på, den är så gladigt 60-talig! Jag tänkte försöka sticka den på rundsticka och kanske göra raglanärm för att få bort bulligheten under ärmarna samt lite insvängd i midjan. Helst vill jag sticka den uppifrån och ned men jag vet inte om man kan vända på flätningen hur som helst.

Fint garn och Lycka till!

MinaStickor said...

Snyggt! Skulle gärna sticka någon tröja med massor av flätor :)

Annika said...

Oh, vad fin! Det ser ju jättekul ut att sticka flätor! Vad har du valt för garn?

Louise said...

Mycket fint! Jag gillar färgen.
Jag stickade flätor igår och tycker det är svårt att få in en bra rytm. Men jag är ju än så länge nybörjare på flätor. Förhoppningsvis släpper det med lite rutin.

Matilde said...

Fint! Sånn genser har jeg også lyst på :)

Annika GW said...

Resultatet kommer att bli jättefint! Ge inte upp trots upprepningarna!Jättesöt tröja och mönster! / Annika

Clara said...

Emma: Ja, visst blir man glad av den! Jag gillar verkligen 60-talet. Spännande att sticka den på rundsticka, jag avskyr att sy ihop saker så jag vet inte alls hur det kommer gå nu när jag ska sy.

Annika: Jag stickar i Järbo soft cotton, än så länge känns det bra.

Louise: Jag får inte heller in någon rytm, hoppas verkligen det kommer för nu tar det hundra år att sticka. Jag är också nybörjare på flätor, och det är inget litet projekt jag tagit på mig...