Sunday, January 22, 2012

Formex - mina favoriter

Formex var ungefär som jag tänkt mig - mycket folk, mycket fina grejer, mycket inspiration! Många bloggare skriver att det inte var så mycket nytt under solen, men det gör mig ingenting! Jag gillar verkligen att hantverkstrenden håller i sig, att det är viktigt att handens arbete syns i verket (tex tummad keramik där till och med fingeravtrycken finns kvar). Mer handarbete åt folket!


Mässans utställning av Synnöve Mork


Fin fikaplats.

En av mina absoluta favoritmontrar var Camilla Lundstens. Jag gillar allt hon gör! Böcker, muggar, textilier, och så byrån liksom! Jag vill ha en precis likadan hemma.
Överlag gillar jag det som är tänkt för barn mest har jag märkt. Min stil är typ sånt som barn gillar men inte har råd med.

Cool lampa i Soffpotatis monter. Nåt att inspireras av för alla som virkar?

Isak är ett annat märke jag gillar väldigt mycket. Den här tapeten + byrån skulle gärna få flytta in hos mig.

Mini Empires är en ny stjärna på himlen! Jag missade att fota så jag har lånat bilden från hennes Esty-sida. Gillar hennes detaljerade bilder, som känns grafiska och roliga på samma gång.

Creme de la creme ställde precis som Mini Empire ut i Young Creatives delen på mässan. Tycker att lamporna är helt fantastiska!

Ferm living är en gammal favorit vars monter tyvärr gjorde mig lite besviken. Jag gillar fortfarande produkterna, men montern... näe. Förväntade mig mer från dom.

Green Gates produkter är egentligen inte i min smak, men deras monter var så fin så jag var tvungen att fota. De får också stora minuspoäng p.ga. åldersdiskriminerande snorkig personal! Rätt vanligt tyvärr har jag märkt, att vara 151, klädd i blommig klänning och se allmänt liten ut är ingen hit om en vill få ett bra bemötande tyvärr. Skärpning hörrni!

1 comment:

Karin said...

vad mycket fin inspiration! vad gjorde du på formex?
förresten tror jag att jag såg dig på vagnen vid vagnhallen majorna när jag var i göteborg för några veckor sen... :)