Saturday, January 14, 2012

Loppis-lördag

Jäklar vilken loppis-lördag! Vi började på Smyrnas loppis vid Frihamnen, där hittade jag dessa tre ting. En fin och fräsch gjutjärnsgryta har jag varit på jakt efter ett tag, så den får räknas som ett av de bästa fynden!

(Tyvärr har jag ingen fin och inspirerande bild eftersom jag lämnade alla saker i den nya lägenheten, där jag bara hade tillgång till mobilkameran).

Sen gick vi över bron till Holmens marknad. Där köpte jag en stringhylla! En rätt sliten sådan, men ändå! Jag ska slipa och måla den tänkte jag, sen ska den upp i nya köket.

Förresten, är det någon mer än jag som får superduper-vårkänslor? Jag vill ha vår NU! Tygskor fast det är lite för kallt och frysa om fötterna i träskor. Men det kommer ju dröja tills april innan det är dags för det, så det är bara dumt att få såna känslor nu.

8 comments:

MinaStickor said...

Trevliga fynd! Jag börjar också få vårkänslor, är jättefarligt, en kommer bli så besviken om det kommer snö igen!

Sofia said...

Det känns som vår ute (och jag har sett krokusskott) så det är inte konstigt att vårkänslorna börjar komma. Jag hade också en bra loppislördag idag, det är bästa sortens lördagar!

Amanda said...

Jag vill också ha vår nu! det är jättejobbigt, förra året var inte så här mycket vårkänslor, då var det ändå snökaos... Jättefina loppisfynd!

Calla said...

Grytan ger mig barndomsminnen... Mamma har exakt en sån och många söndagsstekar har gjorts i den. :)

keramikern på kullen said...

Härliga fynd Clara!! Grattis till dem, och javiss längtar man...snart snart e de vår!!Men redan nu har fåglarna bytt sitt vinterkvitter till ett lite mera lättare lite vårligare tjiuuuti, så hopp finnes!

Annika said...

Ugglan är helt ljuvlig!!
Jag får också vårkänslor...

Musqot said...

Vilka härlig fynd! Älskar att gå på loppis, speciellt när man fyndar något fint;)
Jag skall oxå en sväng förbi Formex, det skall bli skoj och inspirerande.

Härlig blogg du har!

Ulrika said...

Så kul! Exakt lika gryta och uggla har vi! Bra grejer!