Wednesday, May 9, 2012

Dagens fynd

Det är inte så ofta jag har tillgång till bil när jag åker på loppis, så fatta lyckan när jag för en gång skull har det och så står fynden bara och väntar på mig!

Den här gången var det verkligen fynd på alla sätt också, även för plånboken (det är ju inte alltid det är det...). Ett slagbord för 200kr trodde jag aldrig att jag skulle hitta, på blocket finns ligger de på över tusenlappen. Nu återstår bara det kära besväret att välja färg, kanske rosa för att matcha köksbordet?

Mattan är jag också nöjd med, har letat matta ett bra tag utan framgång, den här gillar jag skarpt!

7 comments:

Maria said...

Grattis till fina fynd! Slagbord för 200 är verkligen ett kap!

Tyg och otyg said...

Haha! Exakt ett sådant slagbord har jag också! Jag gav 900 för mitt, kan jag avslöja, så 200 var ju verkligen ett fynd.
Mitt var shabby chic-vitt med sandpapprade kanter när jag köpte det, men jag har målat om det så nu är det svart.

Maritas Maskor said...

Vilka kalasfynd! Grattis!!

Sara said...

Vad snyggt del var med tapetserat köksbord. Den idé snor jag rakt av! Jag tycker du ska behålla skivan som den är, men kanske måla benen rosa.

Clara said...

Tyg och otyg: 200 känns nästan för bra för att vara sant, jag trodde knappt mina ögon! På blocket ligger de på över 1500 oftast.

Sara: Ja det är en bra idé, men då måste jag nog slipa skivan lite eftersom den är rätt sliten = mycket enklare att måla :)

Tyg och otyg said...

Ett litet varningens ord när det gäller slipning; om det är precis lika som mitt bord så är det fanerskiva. Ta det lite försiktigt med slipningen isåfall så du inte kommer igenom faneren. Min brorsa trodde att det var typ kartong inuti skivan. :)

Annika said...

En sen kommentar, men. Har ett likadant slagbord som oljats med kinesisk olja. Varför den ska vara kinesisk vet jag inte, men fint blev det. Man ser fortfarande det vackra träet, även pm det blivit mörkare. Ett par strykningar räckte.