Saturday, December 29, 2012

Många cirklar blir det

Det var ett tag sen jag bloggade om alla mina cirklar men det blir några fler då och då, och nu börjar de faktiskt bli ganska många. 

Esther inspekterar cirklarna. 

De ska bli fyrkantiga i slutändan, det här är mönstret jag utgår från. 

13 comments:

Emma said...

Ska bli spännande att följa med å se vad de ska bli för något :)
Superfina färger :)

Ananas said...

Ooh, underbara färger :)

sjusoverskan said...

105Hejsan!

Härliga färger på cirklarna Du gjort och vilken fin ORDNING Du har på dem!!!
Kram och lycka till med "bäbben"!
Inger

Jennie said...

Haha, trodde först att det var mina cirklar! Har också virkat den där filten och hade med nästan alla de där färgerna, fast inte lika välordnat som dina (har en bild på Instagram, heter lajenna om du vill se)! Jättefint blir det!

Ostickat said...

vilket jobb! Kommer bli super snyggt som färdig :-)

Linda said...

Fina cirklar! Haha, jag känner igen Esthers nyfikenhet, här hemma kan jag knappt öppna en byrålåda (eller annan låda/skåp/dörr) heller för den delen utan att en liten katt eller två ska kika in. :) Gott Nytt År!

keramikern på kullen said...

Vad fint !! Å faller i trans över din ordning!! Just nu håller jag på att sorterar kläder, tyger och garn, å tänk vad jag hittar, en snyggklänning till nyår bla:-)) Cirklarna kommer att bli jättefina och troligen kommer de väl att sluta i ett bäbbetäcke eller?? Tänker ibland på din fina gula tröja du har på dig på ett foto på din blogg, skulle så jättegärna vilja sticka den...finns mönstret på svenska?? eller hur gör jag, kan du hjälpa mig att ev översätta. Har skrivit till dig förrut om detta tror du sa det var ok, men vill kolla igen nu när förutsättningarna har ändrats...:_)))) du har ju lite annat att tänka på! kram kram Marika

Clara said...

Keramikern på kullen: Tack! Kul att inspirera till ordning, ska dock inte visa resten av lådorna.. :)
Angående tröjan så hinner och orkar jag inte riktigt just nu, så det kommer tyvärr dröja innan det blir ett mönster av tröjan. Jag blev inte nöjd med halsen, så det är MYCKET som behöver göras innan mönstret kan bli färdigt. Eller är det Praline du menar? I så fall finns mönstret bara på engelska, sök på ravelry så hittar du!

Helga said...

Vilken härlig låda! :) Hittade din blogg idag så nu har du en ny läsare :)

keramikern på kullen said...

Hello again!! Jovisst är det praline jag menar, köper gärna mönstret men klarar inte av att översätta det, tror mig inte kunna vet du någon som kan hjälpa till! Tack på förhand och ha det super bra Du är underbart söt i eran mage!!!

Tinas Garn said...

Önskar dig ett Gott slut o ett riktigt Gott Nytt År!

Kram från TINA

Clara said...

Keramikern på kullen:
Jag önskar jag kunde hjälpa dig, men jag hinner och orkar helt enkelt inte! Inte vet jag vem du ska vända dig till heller, kanske finns det något forum på ravelry där du kan få hjälp? Eller fråga på StickcaféOnline på facebook! Och du, det är faktiskt inte så svårt att sticka på engelska, jag lovar! StickaMera har listor med översättningar, och är det något enskilt stycke du vill ha hjälp med så maila och fråga, det kan jag ha tid med :).

keramikern på kullen said...

Tack för de stöttande orden:-) Jag kanske vågar mig på det nu när jag vet att du finns som backup;-) då går det säkert bra! Tack igen och ha det allra allra bäst!