Thursday, February 14, 2013

Varma vinterbyxor

Jag är verkligen ute i god tid med de här byxorna! Först nästa vinter är de tänka att användas, men det är liksom tråkigt att sticka vinterkläder till en bäbis som kommer i början av mars och därför inte kommer använda det så mycket innan det blir varmt. Det får bli större storlekar istället och bomullskoftor till sommaren!

Mönstret är från Drops och hittas här, och garnet är faktiskt också från Drops. Det är ett tag sen jag stickade i deras garner men det här var riktigt trevligt tycker jag. Baby merino heter det, och är mjukt och gosigt. Återstår att se om det nopprar eller ej.

5 comments:

Anna Martina said...

Jag har stickat en kofta en Drops Baby Merino och den noppar inte nämnvärt. Nu är den visserligen spetsstickad så det kanske beter sig annorlunda när det är slätstickat.

teresa said...

Ljuvliga små byxor!

Helga said...

Just det mönster har jag också varit och kikat på till mitt syskonbarn. Vad fina de blev! :)

Anonymous said...

Ha, jag har precis köpt samma garn i samma färg till just det mönstret, till bebisen i min mage! Kul att de ser så fina ut då.

Myran said...

Jag har tvåändsstickat vantar i det garnet (eh, ja, det var nog tänkt till något annat egentligen ;) och det har inte noppat sig.