Sunday, February 3, 2013

Vatican Pie

När jag köpte den gula jitterbugen i förra inlägget passade jag på att beställa ett rött nystan Vatican pie också. Så nu ska äntligen min röda Solution bli klar! Den har bara 6-7 varv kvar i slutet och planen var att jag skulle ha den på jul, men så tog garnet slut och den blev liggande. 
Den här röda färgen är fantastiskt fin, men så galet intensiv att det är omöjligt att fotografera den. Måste säga det klassiska att den är finare i verkligheten än på bild...

Tack för era råd om tröjan i gul jitterbug! Jag tror det blir så som de flesta av er skrev, att jag stickar den randig med två varv av varje färgbad (ett varv går inte eftersom den stickas fram och tillbaka). Nu längtar jag efter att sätta igång med den, men först vill jag bli klar med alla smågrejer på mina andra projekt. Bra grej att ägna söndagen åt! Särskilt som jag fortfarande är förkyld, hatar sådana här sega långdragna senvintersförkylningar. 3 comments:

krakel said...

Snygg färg i alla fall. Och nog borde två varv gå precis lika bra. Jag tror knappt det kommer synas eftersom skillnaden är så pytteliten.

Anonymous said...

Hej Clara!

Jag är himla sugen på att sticka din tröja uppifrån och ned.
Själv har jag stl L/XL, stickar väldigt löst, så jag tror att stl L räcker. Hur ska jag räkna ur hur många maskor jag behöver öka antalet med?

Tusen tack på förhand!

Jag har precis hittat din fina blogg, jag lär återkomma, himla fina saker du gör!

Mvh
Malin
mallasalster

Stiko Maria said...

Mmm. Älskar vatican Pie! Stickade en extra stor opsa i det. Den röda har inget like. Och är helt omöjlig att fota verkligen. :) Ser med spänning fram emot att se din solution!