Tuesday, June 11, 2013

Magasin Duett

Igår var jag hemma hos Petra som har Magasin Duett och fikade och klappade på garn. Supertrevligt! Förutom att Astrid som annars haft en väldigt lugn period plötsligt fick psykbryt och skrek och skrek... ända tills Petra höll henne, då blev hon lugn som en filbunke och skrattade till och med! Måste uppenbarligen alltid ha Petra till hands vid sådana tillfällen. 

Jag har varit nyfiken på Magasin Duetts supersoft sen Petra började sälja det, och det verkar himla trevligt nu när jag har det i handen. Så nu har jag lagt upp till en Color affection. Jag gillar verkligen Vera Välimäkis mönster men har aldrig stickat något så det är verkligen på tiden! Rätstickning är annars ingen favorit hos mig, men i det här projektet känns det toppen. Och så kaffe och kaka på det efter en morgonpromenad = mycket bra liv just nu. Det här med mammarrollen börjar verkligen kännas lättare, även om det fortfarande är tufft periodvis börjat jag kunna njuta av det mer.

8 comments:

Anna said...

Hej härligt att ni har det bra!

maria carlander said...

Åh, den där kommer bli hur fin som helst! jag gillar dina färgval, den där orangeröda till den blå är grym.

ett litet ps: i din blogglista länkar du till min gamla fröken c-adress (fastän det står maria Carlander som rubrik), och då uppdateras inte listan som den ska :)

PetraO said...

Tack för igår! Och att jag äntligen fick träffa lilla mysiga Astrid - vi blev ju kompisar hon och jag :)
Kram till er!

Anonymous said...

Glömt o tacka Tummelisa för gåvan?

Anonymous said...

Min syster, som numera är fyrabarnsmor, har i efterhand konstaterat att det som hennes äldsta barn led mest av var en nervös och orolig mamma. Så du ska se att det bara blir bättre och bättre :)
Hälsningar Eva K

Clara said...

Maria: Oj det ska jag fixa!

Anonym: hm jag förstår inte riktigt? Jag har inte fått någon gåva av Tummelisa?

Eva K: Skönt att höra :). Har förstått att det här med att vara en orolig mor inte är helt ovanligt!

Manduzana stickar said...

Härligt att det börjar rätta till sig med vardagen :)
Jag stickar också på en Color Affection just nu, fast i bomull.

Tuvilda said...

Wow, det där mönstret var ju hur fint som helst!! Jag är inte så bra på att sticka och kan därför inte lista ut hur man gör men jag antar att man stickar den enfärgade biten från nacken och runt nedåt först och sedan den randiga biten. Men sen, med den andra randiga biten då blir det krångligt i mitt huvud... skulle gärna prova. Är mönstret svårt att förstå? Är det på engelska? Hur ska man göra för att bättre förstå engelska mönster??