Sunday, September 29, 2013

Jävla förkylning

Jag är så himla besviken över hur sjuka vi blev den här helgen. Vi hade ju planerat för att både vila och göra roliga grejer, först releasefest och sen en timme varje dag för att signera böcker på bokmässan. Jag skulle hinna gå en liten sväng på mässan varje dag, kanske en kort tur på stan och så skulle vi vila och gå promenader hemma.

Istället ser lägenheten ut som kriget, jag och Andreas turas om att ta hand om Astrid trots att ingen av oss egentligen orkar (Andreas drar största lasten, för jag orkar knappt alls), och det är bara snor och feber överallt. Det är Astrids första förkylning och det skär i hjärtat när hon snorar, och fy vad jobbigt det är när hon är så täppt att hon inte kan amma. Och skär i både hjärta och huvudvärkshuvudet när hon skriker. Till råga på allt så är min mamma i Stockholm och min pappa i Malmö denna helgen, så det finns inte någon avlastning att få heller. Det här var verkligen inte vad vi behövde.

Jag fick i alla fall en timme på mässan idag vilket var jätteroligt. Tack alla ni som kom fram och pratade och som köpte boken!

4 comments:

Sjömans-Elin said...

...lagen om alltings jävlighet...

Krya på dig!

Sylvia said...

Så synd. Man blir alltid sjuk når det passer minst. Og bare forberede deg på at du stadig blir sjuk når du har små barn.
Gi Astrid litt vann, så hun får i seg litt væske.
Og god bedring til dere alle.

Lisa said...

Hej, läser din blogg ofta och kände att det nu var dags att lämna en kommentar om än en ej stickrelaterad. En kompis till mig vars son var konstant förkyld hela första halvåret säger att Näsfrida var deras räddning. Om du inte redan har testat kanske det kan vara något.http://nosefrida.se/sv/naessug.html Själv har min 6 månaders inte haft någon riktig förkylning ännu, men kan tänka mig att det är sjukt jobbigt för alla inblandade.

Krya på er!

Iréne JB said...

Det är aldrig lägligt att bli sjuk! Köpte boken på mässan när Kamilla stod i montern.
Krya nu på er ordentligt.