Tuesday, February 25, 2014

Excelana-vinst

Jag har vunnit garn! Lite då och då är jag med i tävlingar på Instagram, men detta är första gången som jag faktiskt vunnit! Häromdagen landade vinsten i min brevlåda, 6 nystan Excelana från Majas Manufaktur. Färgen heter French Rose och jag gillar  verkligen sådana här pudriga rosa färger. Dock är det ingen färg jag själv bär så ofta, men jag tänker att den är perfekt om 2-3 år om Astrid kommer in i ett "älska allt som är rosa och glittrigt" period. Det verkar som att de flesta barn (och då menar jag både pojkar och flickor) hamnar i en sådan period förr eller senare.
Än har jag inte hunnit provsticka i garnet, men jag gillar känslan av det i nystanet. Lite strävt men ändå mjukt. Kanske får bli en basker till mig själv, det vore fint med en rosa-grå-vit basker till våren! 

3 comments:

ylva said...

Åhhhh du är en lyckans ost !

heidi said...

Grattis till den fina vinsten! en vårbasker i ljuv rosa låter som ett riktigt vårtecken:)

Anonymous said...

Ja, visst är det så att alla ungar har en sån där period när de bara ääälskar det glittriga och söta - undrar varför det är så? Känner igen det både från mina egna barn och syskonbarnen. Äldsta sonen kom aldrig riktigt ur det, för han är fortfarande nu som tonåring en unge det glittrar om ;)