Thursday, March 20, 2014

Grått grått grått

Just nu vill jag bara sticka i grått grått grått. Kanske speglar mitt humör och energinivå? Fast bara delvis i så fall, jag älskar verkligen färgen grå. Och med en senapsgul sjal eller kanske något rött - superfint! 

Det här ska bli en Deco av Kate Davies, stickad i visjögarn. Det är så mjukt och mysigt men ändå men en tydlig "ullkänsla", jag gillar det här garnet skarpt! Kan inte förstå varför jag inte stickat i det tidigare, det kommer absolut bli fler gånger i framtiden. 

8 comments:

Svarta Malin said...

Vilken fin kofta du stickar på!!

Syserine said...

Bästa garnet! Tycker verkligen det behöver uppmärksammas mer! Kvaliteten står sig mot alla svindyra importgarnet. Svensk ull. Mycket trevligt!

Emilia said...

Grått är fint och passar ju till allt - jag stickar också på en grå kofta just nu!

Magganmagi said...

Snyggt snyggt snyggt:-)

med nål och tråd said...

Heja vad kul att du också stickar den. Jag tror att den modellen gör sig jättebra i ljusgrått garn

Löpmaskan said...

Visjö är en riktig höjdare - jag håller på med en Funky grandpa-kofta i det garnet. Deco står högt upp på min önskelista, fast jag hade tänkt sticka den i pälsull (Ö-götlands ullspinneri). Måste sticka provlapp för att se om det kan funka, eller om det blir för tunt...

Iréne JB said...

Många Deco på gång. Men det är inte så konstigt, för fin är den. Viksjö är en favorit sedan många år tillbaka. Helst inhandlar jag det på plats eftersom det ligger så fint. Gärna ska fikakorgen vara med också. Ser fram emot att se resultatet.

Anonymous said...

Snygg, klassisk modell du valt! Jag tycker också om Visjö-garnet från Östergötlands ullspinneri. Jag stickade färdigt en kofta i deras Ombre' i somras och den koftan har jag använt mycket redan.