Wednesday, April 9, 2014

Sjuka igen

Jaha, nu är vi sjuka igen. Finns visst ingen hejd på vår otur den här våren. Den här gången har Astrid och Andreas drabbats hårdast och ligger febriga och snörvlar i soffan. En magsjuka och två rejäla förkylningar inom loppet av tre veckor, nu måste vi väl snart få lov att vara friska? Och så dessutom min depression som jag haft ett bra tag. Jag vet att jag har skrivit det förut men det är tungt nu.

6 comments:

Susanna Martelin said...

När jag inte mår bra brukar min syster säga "This too shall pass" till mig. Det är kanske en klen tröst i stunden, men det är ändå sant. Ni kommer inte alltid att må såhär. Du kommer inte alltid att känna såhär. Det blir bättre! Styrkekram!

Medea said...

Hoppas ni snart får vara friska och får solsken på er! Kram

Ett liv helt enkelt said...

Vi är också inne i en sjukperiod i familjen. Tack för att du delar med dig av både glittrande och glåmiga dagar. Detta är ju livet och det vänder alltid till slut. Krya på er. Eva-Lotta

Emmas dagar said...

Krya på er hela familjen!
Jag hoppas våren kommer till er med värme och ork!

LallaGunilla said...

Fy så trist med sjukdom av olika slag. Hoppas solen, när den nu kommer tillbaka, skänker ljus både ute och inne.
Kram till er alla tre.

Malin said...

Så himla tråkigt att höra att ni är sjuka så ofta. Nu håller jag alla tummar och tår för att Astrid snart ska må bra.

Jag var också sjuk jämt förut, men så började jag äta algtabletter (från Alg Börje) och sedan dess har jag knappt varit sjuk alls. Och när jag väl blir det är det inga långvariga sjukor. Så det är kanske värt att prova!

Krya på er!