Thursday, May 8, 2014

Uppdatering om AstridLäget med Astrid just nu är både bra och dåligt. Bra på så vis att hon har blivit lite bättre, men dåligt eftersom hon aldrig blir helt bra. Nu har hon legat rätt stabilt på ett syrgasbehov som visserligen är lågt men som hon ändå behöver.

Vi får i alla fall sova hemma även om vi är inskrivna på sjukhuset. Vi har fått en stor låda med en 12m lång slang som ger Astrid syrgas hemma. Det är skönt, men vi är på sjukhuset för olika undersökningar 3-4ggr i veckan. Det här med att inte veta är verkligen oerhört påfrestande för psyket, det kan vara allt från en komplicerad infektion till en kronisk lungsjukdom. Och alla undersökningar tar så mycket på krafterna, Astrid AVSKYR verkligen allt som ska göras och kämpar och skriker för allt hon är värd. Både vi och personalen är helt slut efteråt. Jag beundrar alla er som arbetar på sjukhus!

25 comments:

to vrange said...

God bedring til Astrid! Håper man snart finner ut hva som er feil, og at det enkelt og kjapt lar seg fikse.

Annie said...

Vad go hon ser ut! Hon har sådan busig blick:)) Hoppas att hon blir frisk snart!

Anonymous said...

Håller alla tummar!

Veronica A. said...

Fortsatt god bedring!

Ine said...

Masse god bedring til lille Astrid! Skjønner godt at det er slitsomt - både med alle undersøkelser, og å ikke vite hva som feiler henne. Håper inderlig hun blir helt bra igjen snart. Tenker på dere!

Irene Lundell said...

Hej Clara,
Jag kan bara ana att det är fruktansvärt påfrestande på alla möjliga sätt. Hoppas att Astrid kryar på sig så snabbt det går. Många styrketankar!

Ilsefin said...

Det måste vara jättekämpigt för er alla tre! Det gör så ont när ens barn är sjukt! Som en kollega sa idag "barn borde inte kunna bli sjuka". Kram och omtanke från mig!

Medea said...

Tänker på er. Hoppas att ni snart får klarhet i vad som är fel så att hon får hjälp och förhoppningsvis bot. Kramar till er alla.

Huldr said...

Jeg ønsker også god bedring til fine, lille Astrid!

ylva said...

Kan också bara ana hur det det skulle vara i er situation. men jag förstår att det här med att inte veta frestar på , vad det än må vara så vill man ha något att förhålla sig till. Hoppas att allt ordnar upp sig det bästa ,många tankar till dig och din fina lilla familj

Svalbardstrikk said...

Huff, stakkars Astrid og dere. Ønsker dere en god helg og forhåpentligvis en snarlig avklaring på sykdommen.

Charlotte Kaae said...

Stakkels lille Astrid, og resten af familien, det er altid hårdt når et barn er sygt. Smiler, men hvor ser hun da bare dejlig glad ud på billedet... God bedring og varme tanker til hele familien.

Maria Guttman said...

Håller tummarna för er och hoppas att doktorerna snart hittar felet. Så jobbigt när ens barn är sjukt och de inte hittar vad som är fel.

Anne R said...

Usch va tråkigt att Astrid fortfarande behöver syrgas -jag kan ju tänka mig hur svårt det måste vara att göra utandningsprov och sånt när hon tycker det är pest...
Hoppas ni snart får lite svar och kan börja tänka framåt!
(Och bara för att jag är nyfiken - hur poxar hon nu?)

Stine said...

God bedring til søte Astrid, skummelt når de små er syke og en ikke får gjort noe med det.

mats said...

Intressant att läsa din blogg, jag har bokmärkt den!
Ha en trevlig fredag
//Mats

Är du optimerad för internet ?
sökmotoroptimering
mats@soktmotoroptimering.it
http://www.sokmotoroptimering.it/index.html

Pixi said...

Ja vad för jobbigt för er men skönt att ni kan vara lite hemma mellan varven iaf, förstår att det är påfrestande, sänder styrkekram =)

Anonymous said...

Hoppas att ni snart får besked om vad det är för något, och att det sen snabbt kan bli bättre.

Anonymous said...

Hoppas verkligen att det inte är kroniskt och att lilla tösen blir helt frisk snart. Ni har det tufft och hoppas du själv orkar allt detta.

Futu said...

Hoppas det blir bättre snart o att ni får reda på vad det är.

LallaGunilla said...

Tänker på er titt som tätt och håller mina tummar för att ni snart ska bli utskrivna på heltid från sjukhuset med en pigg och helt frisk liten tös.

Ulrika said...

Med ett eget litet barn kan jag inte ens föreställa mig den oro ni går igenom nu. Och att kämpa med undersökningarna. All styrka till er! Hoppas det kommer till någon klarhet snart! Kram!

Clara said...

Det känns så fint med alla som tänker på oss!

Anne R: Just nu får hon 0.5 i syrgas, och då poxar hon 94-95. Utan syrgas ligger hon mellan 80-85 ungefär. Som lägst har hon haft 0.1 i syrgas, men tyvärr har vi varit tvunga att öka igen :(

Anna Ling said...

Lilla Astrid, väntar positiva besked för din skull!
Som småbarnsmamma svider det lite i hjärtat varje gång jag läser att ni inte fått besked ännu och beundrar hur starka ni är. Att ha ett sjukt barn är jobbigt vare sig det är något allvarligt eller inte, oron finns där hela tiden.
Kämpa på!

Anonymous said...

Hon är så bedårande söt, Astrid. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa!
(Ps. Vi var massor på Östra med vår dotter när hon var liten, hon har varit sjuklig allt sedan dess men har ändå ett fint liv. Allt är relativt.)