Tuesday, May 27, 2014

Vänta vänta och vänta

 Världens goaste fötter tittar fram! Vem gömmer sig?

Tittut! Det var Astrid! Vem kunde ana?

Det är tur att Astrid är pigg (lite FÖR pigg, hon har lagt sig till med sena vanor och går inte att natta före klockan elva på kvällen, kortisonet ställer till det lite). Vi visste ju att Astrids biopsi kunde ställas in om något annat akut kom i vägen, och det gjorde det fick vi reda på idag. Surt som tusan. Så nu får vi vänta i ungefär två veckor innan vi kan få en ny tid. 

11 comments:

moffan said...

Inget är som väntans tider. Särskilt när det gäller att få en diagnos. Håller tummarna och hoppas på att ni kanske får någon återbudstid.

Anonymous said...

Åh, vad segt... Hoppas att tiden går fort.

Och vilken fin kudde!

Ulrika said...

Egentligen är det ju helt sjukt att små barn som är sjuka ska vänta så. :-(

Men, världens absolut sötaste är hon i alla fall! :-)

Textila Erika said...

Hur kan man välja att prioritera bort ett barn? Jag fattar ingenting!!! Hoppas hon snart är bra igen!

Mamma Mia said...

Man väljer inte att prioritera bort, man tvingas. Kanske ett annat barn som inte är pigg utan har döden flåsande i ansiktet. Klart att alla vill göra allt för lilla Astrid ❤️ . Kram

Clara said...

Textila Erika: precis som Mamma Mia skriver så är det ju något som måste göras och inget val. Det är bättre att det är lite segt och surt för oss än att en annan familj kanske förlorar sitt barn.

Karin-Ida said...

Skickar styrketankar er väg!
Det där med prioritering i sjukvården är alltid svårt, men jag tror trots allt att de gör vad de kan för att Astrid sk bli bättre! Håll utt!

Fraulein Skylvik said...

Att ni ska behöva vänta när det redan har varit så många vändor till sjukhuset! Tur att Astrid verkar pigg och glad iaf :)

Anonymous said...

Hoppas Astrid blir bättre snart. I den bästa av världar skulle väl inte sjuka barn ställas mot varandra, det skulle finnas tid för Astrid OCH de andra sjuka. Två veckor är ju jättelänge? Känner inte att jag längre håller med om hur vi prioriterar vrt skattepengarna skall gå.

Manduzana stickar said...

Skönt att Astrid är pigg i allt det här i alla fall :)

Bailey said...

Your little Astrid is beautiful. She seems so happy! My heart grew two sizes just looking at that big smile. :)