Saturday, June 14, 2014

Dagen som inte blev en bröllopsdag

Idag skulle vi gift oss. Det är en lite märklig känsla ändå att veta att om saker varit annorlunda skulle denna dagen varit en speciell dag och nu är en bara en dag bland alla andra. Vi bestämde oss för att ställa in bröllopet redan innan Astrid blev sjuk, min depression och vanliga sjukdomar som magsjuka och förkylningar tog knäcken på oss och ingen av oss orkade rodda projekt bröllop ens i den lilla skala vi tänkt oss. Att skjuta på bröllopet var ett beslut som känns väldigt bra, får se när och hur vi gifter oss i framtiden istället!

Nu väntar vi på att läggas in med Astrid vilket sker på måndag. Biopsin blir på tisdag och därefter är vi inlagda ungefär en vecka. Jag börjar bli nervös, inte så mycket för själva ingreppet som för hur hon kommer må efteråt och hur ont hon kommer ha. Jag önskar att hon kunnat prata och berätta för oss hur det känns. Å andra sidan kommer alla de här händelserna bara vara vaga känslominnen, något som vi såklart kommer prata om men inget som Astrid kommer minnas tydligt. Det är lite tröstande.

Bilden är från Josefine och Anders bröllop 2012 och jag har Astrid i magen. 

8 comments:

sjusoverskan said...

Tröstekramar!
Inger

Mamma Mia said...

<3

Anonymous said...

Styrkekramar♡ hoppas att lilla Astrid blir helt frisk snart och din depression går över. Det är blev för mycket för dig helt enkelt och det gäller bara komma ifatt på alla plan. Och var snäll mot dig själv♡ Det är tufft när lillan är sjuk. Men tänk du och hennes pappa är det bästa hon vet och ger henne trygghet och kärlek när hon behöver det mest♡ Här i Mälardalen blåste det riktigt friskt med stormbyar...alltså ingen bra dag att gifta sig då kjolen åker upp som för Marilyn Monroe och då skulle dina avklippta trikåer mot skavsår synts och fotats. Dvs det blir en bättre dag när ni gifter er på er riktiga bröllopsdag♡ ♡♡♡ Kitty

Efwa - Medea said...

Ni är så fina!

Anne R said...

Trot eller ej, det var nog ett bra beslut ni tog. Och om ni nu gärna vill vara gifta men inte orkar bestyren, finns ju snabba sätt att lösa sånt på - men det vet ni säkert redan!
Grattis på märkdagen i alla fall, hoppas ni hittar lite glädje den här dagen nån stans <3

Wallinskaya said...

Det finns fler dagar att gifta sig på!
Tack för kameratipset. Det lutar åt något åt det hållet.

Karin-Ida said...

Allt gott till er alla tre!
Det viktigaste är inte pappret, det viktigaste är kärleken!
Var rädda om varann!

stickpodden said...

Kära du vilket år ni haft! Tänker på er titt som tätt och hoppas verkligen att vinden vänder och att ni har en härligt ledig sommar framför er!
Kram!