Tuesday, August 26, 2014

Sensommarens första förkylning har slagit till

Vi hade massa planer för sista veckan innan vardagen börjar på riktigt (typ ta itu med det sista i om-möbleringen), men nej, istället går vi alla tre och blir dödsförkylda. Astrids första förkylningen sen hennes lungsjukdom bröt ut, så vi är extra oroliga och mäter hennes syresättning i blodet hela tiden. Men den ligger än så länge på ok nivåer (peppar peppar ta i asmycket trä) och hon är förvånansvärt pigg för att vara så snorig. Pigg nog att tvinga sin sjuka mamma att gå in och ut ur en garderob ett par tusen gånger varje dag... det är hennes senaste favoritlek. Hon och jag turas om att gå in, eller går in båda två och sen går vi ut. Och så fortsätter det så. Har inte exakt greppat poängen med leken än.

Jag har massa mail och paket att skicka iväg, men ni som väntar på sådant måste nog vänta lite till. Jag måste snyta ut tusen liter snor till först.
Håll tummarna hårt för att jag hinner bli lite friskare till imorgon, att vara sjuk på min födelsedag ingår inte i mina planer!

3 comments:

Anonymous said...

Astrid har bara utvecklat Tittut-leken till en högre nivå...hoppas verkligen att hon inte får några besvär av snuvan. Sirpa

Myggan said...

Sicken otur! Tack för den fina flätlektionen i helgen. Jag tror att jag får öva lite mer. =)
Grattis i förskott!
/Anna

Anonymous said...

GRATTIS !!!!
Med vänlig hälsning
Doris i Lit