Friday, September 26, 2014

Veckan genom instagram

Denna vecka blev det visst inga blogginlägg, däremot har jag som vanligt postat en hel del på Instagram. ClaraSofiaFalk heter jag där om någon vill följa! Dubbelpostar veckans bilder därifrån här också, en titt på veckan som gått helt enkelt. 

Som vanligt har vi tillbringat mycket tid på sjukhuset. Denna vecka bland annat på Klinisk Genetik, som får högsta betyg! Parkeringsbevis hemskickat så vi kunde stå precis utanför, kaffe och microvågsugn i väntrummet, gott om leksaker och en läkare som faktiskt läst att Astrid är rädd för sjukhuspersonal och därför hade sin vanliga jeansjacka istället för läkarrock. Och hon som tog blodprov på mig och Andreas (de ska kolla om vi är bärare av sjukdomen) var helt sjukt skicklig, det kändes inte ens när hon stack. Två glada tummar upp! 

I skolan har vi vävt, vilket är roligt men samtidigt inte alls min grej. Tar för lång tid att räkna, sätta upp (jag avskyr att solva), felsöka när det blir fel osv. Men gåsöga är och förblir en favorit hos mig. 

När jag var ensam i vävsalen tog jag en trött selfie på golvet istället. 

Jag har blockat saker också! Tex en Ishbel i egenfärgat grönt garn. 

Och min Riddari som nu bara har knäppkanter kvar. 

Jag har också fått ett till garnskåp, så nu ska inga garner ligga i lådor mer. Astrid hjälpte mig sortera. Här syns hennes knapp också, som vi matar henne genom. Vi älskar knappen! Inga mer uppkräkta nässonder och inget bråk om mat. 

Helgen går i mässornas tecken. Idag bokmässan och imorgon syfestival. Roligt! Och jag kommer vara fattig som en kyrkråtta resten av månaden gissar jag :)

3 comments:

Therese said...

Låter som att du skulle behöva lite lugn och ro, tycker jag! Vilken klok läkare ni fick träffa!

Otaliga projekt said...

Jag måste berätta en sak och du får inte bli rädd för att jag är en galen stalker.... Vi har några gemensamma vänner som jag kan lämna som referenser i värsta fall. ;)
Jag har faktiskt sparat ner en bild på Astrid som jag tittar på när det är dåliga dagar och dåliga stunder i mitt liv. En snabb blick på den och jag blir alldeles uppspelt igen. Tack!

Anonymous said...

Bra sjukhuspersonal är guld värd! Jisses vilken skillnad det kan vara!
Lycka till med sjukhusen och hoppas verkligen att alla era läkare ska vara sånna där smartingar som tar på jeansjackan istället för rocken! Tummen upp för hen!