Saturday, October 4, 2014

Ull från den feta katten

Eftersom Gråsparv mönstret sålt så himla bra (med mina mått mätt) så ville jag lyxa till det lite, så jag beställde ull från Fat Cat Knits. Har hört så många spinnerskor lovorda hennes känsla för färg och hur trevlig ullen är så jag blev sugen på att testa. 

London fogs färger bara älskar jag. Planen är att spinna varje färg för sig, jag har precis delat upp hela topsbandet och börjat spinna den gröna. Inspirerad av Kristin som spunnit London fog på precis det sättet. 

Topsband nr 2 är Magnolia, som jag inte har några planer för än. Men jag gillar så mycket att sitta och spinna och fundera över vad det ska bli, så någon plan ska nog dyka upp så småningom :).

Annars har jag precis påbörjat min första praktik i min utbildning, så nu tillbringar jag dagarna med en hemslöjdskonsulent. Än så länge (efter två dagar) är det superkul! Hoppas på att också få lite mer förståelse för vad hemslöjdskonsulenterna i länet gör, och kanske skriva lite mer om det här.

Och på Astrid-fronten verkar det faktiskt som att hon får en assistent. Det är inte helt klart än, så håll alla tummar ni kan, men det lutar åt det! Då skulle en tyngd lyfta från mitt bröst.

6 comments:

Kristina Idberg said...

Håller tummarna för en assistent! Och att den och Astrid ska trivas ihop.

Anonymous said...

Håller tummarna! Visst måste man lyxa till lite...färgerna London och Magnolia är jättefina..ska bli kul o se vad du hittar på med de färgrrna. Lycka till med praktiken! Kitty

Linnéa said...

Håller tummarna för Astrid :)

Anna Martina said...

Härligt att det verkar lösa sig med allt och ullen ser helt fantastisk ut!

Anonymous said...

Va skönt att höra att det löser sig med assistent. Vilken härlig ull!

Anonymous said...

Hej!
Jag ser verkligen fram emot hemslöjdskonsulentinlägget!!
Det känns verkligen som en outnyttjad resurs (för mig personligen)
Bertta vad hen gör, vad som ingår i uppdraget, och hur man som vanlig dödlig kan ta del av allt!
/Carin