Wednesday, April 22, 2015

En trevlig stickning

Jag stickar en enkel gul v-ringad kofta till Astrid just nu. Från början skulle det bli en Eivor men min trötta hjärna klarade inte flätmönstret (alltså det är verkligen inte alls svårt, en enkel fejk-fläta) så det fick bli den här varianten istället. Inte utmanande eller spännande men mycket mycket trevlig att sticka på. Go Buffalo heter mönstret och egentligen är den randig men jag gör den enfärgad. Den verkar vara rätt liten i storlekarna, så jag rekommenderar att mäta barnet eller någon annan tröja innan storleksvalet görs, jag stickar storlek 4år till Astrid och den blir nog bara lite för stor.

Garnet är färgat av mig, på en ny garnbas som jag testar just nu. Måste säga att jag verkligen gillar känslan, så om det inte noppar så farligt mycket är detta en ny färgnings-favorit! Ekologisk också, extra bra.

3 comments:

Johanna said...

Du gör så himla mycket fint, Clara! Och jag är så himla förtjust i alla gula nyanser du har på dina stickade verk. Tycker det är svårt att hitta fina gula nyanser, men du lyckas ju nästan jämt!

Syserine said...

Supersöt! Verkar vara lite smal i ärmarna sägs det på ravelry. jag gillar stickfastheten, det går undan...

Obat Penghilang Tato said...

Wow very interesting "Vimax Asli"
all that you give here can be my inspiration to find a lot of new ideas
Thanks

Contoh Vimax Asli Berhologram Dupont Izon
Vimax Asli Terbaru Hologram 3D Dupont Izon
Vimax Asli Original Canada Terbuat dari Bahan Herbal
Contoh Vimax Asli dan Palsu Terbaru
Efek Samping Vimax Asli Canada Terbaru
Harga Vimax Asli Terbaru di Indonesia