Wednesday, September 30, 2015

Blåluvan

Jag fick en hel del tyg över efter att ha sytt min parkas, och som alltid när jag får tyg över syr jag till Astrid. För att vi inte ska se helt supermatchade ut fick hennes jacka gula stickningar och knappar, och jag tycker verkligen det blev så fint! 

Mönstret heter Blåluvan och kommer ur boken Sy barnens första garderob, som jag förstått är helt ny på marknaden. Jag fick den i födelsedagspresent förra månaden och gillar den verkligen! Tänkte att jag snart ska ta och skriva en liten recension om den. 

Här är lite fler saker jag sytt till Astrid. Mössa och t-shirt kommer också från Sy barnens första garderob och byxorna är mini Hudson pants. Alltihop är sytt i ekologisk trikå från Nosh som jag nyligen upptäckt och älskar! Jag beställde direkt från deras finska hemsida men vet att de har flera återförsäljare i Sverige också, Rosa Huset bla. Ganska dyrt men det är en bästa svarta trikån jag testat (syns inte på bilden men jag har sytt leggings och t-shirts till mig i det).

3 comments:

Annika said...

Vad du syr mycketbfint till både dig själv och din lilla tös. Parkasen blev så fin med gula detaljer ovh så gulrandig mössa till.
Perfekt att kunna använda spillbitarna till något vettigt.

Karin-Ida said...

Parkasen, jättefin!

Anonymous said...

Jättefin parkas. Bra att välja ekologiskt till barnen och särskilt när det gäller svart. Har du sett finska Vanja Seas /ekologiskt/ tyger som går att beställa på nätet? Kitty