Friday, January 29, 2016

Astrid och klänningen


Jag vill gärna visa hur kläder jag stickar och syr till Astrid ser ut på henne men det har blivit helt omöjligt att få till några bra bilder. Dels pga den här årstiden (hej totalt jävla mörker) som gör att det bara går att ta kort på helgerna. Och då helst framför ett fönster, och allra helst att Astrid befinner sig med ansiktet mot fönstret så ljuset hamnar i hennes ansikte. 

Och sen är det ju grejen med att hon faktiskt ska ta på sig det jag föreslår. Det händer ju inte så ofta nej... Snart tre år och med en vilja av stål! Och det är ju en bra grej försöker jag komma ihåg :).

Här är i alla fall en bild på Astrid med klänningen på sig, sittandes vid ett fönster (dock med ryggen mot så jag har ljusat upp hennes ansikte rejält i photoshop). 

7 comments:

Lillemor said...

Men den bilden blev bra. Och Astrid är jättefin i den där klänningen: hälsa henne det!

Marie said...

Det är en fantastiskt fin bild på en bedårande liten flicka i en jättefin klänning. Bra jobbat och grattis till alla tre! Tänk att du har del i skapandet av alla!

Anonymous said...

Fantastiskt fint; klänning, broderier, dotter, foto. / teresa

Svarta Malin said...

Då du lyckas både få på kläderna och henne att posera så blir det ju så bra!

Louise said...

Vilken fin klänning och fin bild!
/Louise

Fraulein Skylvik said...

Vackert! Utöver att det är en väldigt fin bild på Astrid och klänningen känns det som en levande bild, med täljhäst, leksaker på golvet och växter i fönstret.

Annika said...

Klänningen blev fantastiskt fin! Du är duktig på att få till det. På bilden så ser det också ut att var en passande färg till hennes ögon.