Sunday, May 29, 2016

På Amundön i hemstickat

 Vi skulle åkt till Rekofestivalen på Nääs igår men min hjärna klarar inte av att träffa folk så vi åkte en förmiddagstur till Amundön istället. Där var det nästan folktomt, bara någon enstaka människa och hund och så vi då. 

Det är så fint där, och det finns så många vackra träd! 

Astrid valde sina kläder själv, som alltid, men igår valde hon faktiskt kläder som jag ville fota. Den här tröjan har jag längtat efter att få fotografera men det har inte blivit av förrän nu. Jag stickade den som terapistickning när jag precis blev sjukskriven, alltså för 1 1/2 år sen. Inget mönster, bara eget hittepå med bokstäver och figurer plockade från korsstygnsböcker.

Garnet är Drops baby merino, en av mina budgetfavoriter. Den rosa har jag dock färgat själv eftersom jag inte hittade någon så knallrosa som jag ville ha det i.

 Barn alltså, inga mellanting. Antingen springa eller så är hon suuuuupertrött och måste bäras. Andreas har sin Grettir på sig, hela familjen hade hemstickade tröjor!

Vi fikade såklart! Kaka, macka och chokladmjölk. 

Hoppa själv

Och hoppa tillsammans. Astrid har valt mina kläder också, klänningen kallar hon för chokladmjölksklänningen. Såklart det är! Mer om min kofta hittar ni här på ravelry

6 comments:

Karin Valeur said...

Hvor er I fiiiine :) - jeg har lnge villet fortælle dig, at jeg nyder dine indlæg på siden hver gang :) - mange glade sommerhils fra Karin

Karin Valeur said...

- hovsa - der skal jo stå længe :)

Linnéa said...

Astrids tröja är så fin! Du är verkligen jätte duktig på att sticka och göra egna mönster!

Nyster said...

Så himla härliga bilder! Och fantastiska kläder förstås :)

Ulla Fredriksson said...

En riktig höjdare.Färger och figurer har kombinerats på ett fantastiskt sätt.

Manduzana stickar said...

Astrids tröja är ju helt fantastisk med alla färger och mönster!