Saturday, June 18, 2016

Hårband


Mitt hår är på utväxt just nu, planen är att kanske ha någon slags page-längd i framtiden. Men nu när det växer (och min frisörkompis dessutom flyttat från Göteborg) har jag rätt många dåliga hårdagar och då behövs snygga hårdband. Så jag googlade lite och hittade gratismönstret Hooray for headbands. Perfekt!

 Och sen gick jag lite bananas och sydde fyra stycken på raken. Sånt som händer när det är kul att sy och nästan inte går åt något tyg!

3 comments:

Helga said...

Vad fina tyger! Jobbigt med frisörkompis som flyttar! Jag drar mig för att klippa mig själv nu när jag inte har lika långt och sambon verkar inte alls vara sugen haha. Känner att en frisörkompis hade varit det ultimata.

Ewa med bloggen tygochgarn said...

Tack snälla för tipset om hårband! Kanske kommer mina elever att sy enkla kjolar i slöjden i höst (se gärna https://tygochgarn.wordpress.com/2016/06/17/lattsydd-sommarkjol/)och då skulle det vara kul med fina, matchande hårband.

Annika said...

Toksnygga hårband! Jag har en massa hårband för att jag tycker att det är så fint, men jag vet aldrig hur jag ska ha dem så det ser bra ut och inte bara blir knöligt och klumpigt.