Saturday, August 27, 2016

Skörd från Syfestivalen

Jag var på syfestivalen här i Göteborg igår, är så glad att de flyttade den till Göteborg så att jag orkade gå! Att åka till Borås är ett alldeles för stort projekt för mig, men nu när den var här så orkade jag. Med nöd och näppe dock, om någon av er såg mig och jag betedde mig märkligt/såg sur ut så var det för att jag i blev heeeelt totalt slut av besöket. Men det var det värt för det var roligt att träffa så många jag känner och jag är så nöjd med vad jag köpte! 

Kolla bara, så mycket fint! Garner från Magasin Duett (alltså måste nog skriva ett blogginlägg om bara kollektionen för det nya SilkeTweed garnet, så ljuvligt alltihop!) och så grått från Anna på Dandelion som är mästare på att få till en perfekt grå färg. Det är den svåraste färgen av alla att färga tycker jag, själv har jag fortfarande inte lyckats. Tygerna kommer från Elvelyckan, Tyglycka och Tygtokig. Det blå tyget fick jag dock av Dandelion-Anna i en förtidig födelsedagspresent (fyller år idag faktiskt!) och jag har faktiskt redan satt saxen i det, så förtjust i det blev jag. Och så fick jag Tantulltuss-Annas nya bok, den ska jag recensera så småningom!

 Astrid la dock beslag på Annas bok direkt och sa att den var hennes. Och ni ser ju, den blicken kan jag inte säga emot! Dessutom hade jag i ett svagt ögonblick sagt att jag skulle köpa pärlor till henne på Syfestivalen (det är ju av outgrundlig anledning alltid massa smyckesgrejer till salu där) men sen bortprioriterade jag det när orken tog slut. Så inte mer än rätt att Astrid fick första tjing på att bläddra i boken!

Sen skulle tydligen Andreas läsa boken med henne och inte jag (!?). "Dom har strumpor på sig" sa hon och japp det har hon ju rätt i. Lördagsgodis fanns också med på en bild, så bra bok tyckte Astrid. En utförligare recension av mig kommer när jag fått lov att bläddra i den ordentligt!

7 comments:

Carina L said...

Grattis på födelsedagen! Och tack för en otroligt bra blogg.

Carina L said...

Grattis på födelsedagen! Och tack för en otroligt bra blogg.

gimmeline said...

Gratulerer med dagen frå Norge! 😀🍰👑

Annie said...

Grattis på födelsedagen:) Syfestivalen är underbar; hoppas kunna gå i oktober när den är i Stockholm. Vi får åka några timmar men det är det värt! Det är ett himmelrike på jorden för oss handarbetare:)

Handgjort av Vera said...

Grattis så här en dag i efterskott.
Ser fram emot recension av sockboken, är så pepp på den utan att ens ha sett den ; ).

Kristin said...

Mycket fina grejor! Jag var på väg fram för att säga hej nere i magasin duetts monter i fredags, men jag ville inte avbryta ditt pågående samtal :-) Jag var extremt billig i drift idag, två hiya hiyakablar blev det. Däremot var åttaåringen jag hade med mig lite dyrare, pärlor i massor behövde hon, och så lite kumihimoworkshop på det �� Men jag ska åka till Stockholm i oktober, då får jag handla och gå på workshops.
Grattis i efterskott!
/Kristin, aka Garnigt

Annika said...

Grattis i efterskott! Själv fyllde jag år i går, och fick sockboken då. Och min tvååring tog över den direkt, och fastnade också på bilden av godisarna. :)