Saturday, December 17, 2016

Julklappar och feministiska änglar


Fortsätter på temat julklappar och feminism, här sammanslaget! Förra året photoshoppade jag ihop olika förebilder jag har till ett gäng med feministiska julänglar att pynta med och i år hamnade några utav dom på en julklapp. Om någon annan vill skriva ut egna feministiska änglar så finns de att hämta här via min dropbox. Jag har fortfarande inte kommit till skott med att göra riktiga gammeldags kristyränglar av dem, men jag ska! 

Jag bestämde mig för att sätta bilder på baksidan av etiketterna jag visade häromdagen så att Astrid kan se vem paketen är till (och för att jag tycker att det är fint med bilder). Sen har jag skrivit ut en mall för pappersrosetter från Kreativa Karin, superenkla att göra och jag tycker det blev så fint! Jag förstorade dem lite bara och gjorde dem i lite tjockare papper (hittade ett gäng överblivna fotoalbumsark i en låda hemma som har varit utmärkta för olika pyssel).

Nu är alla julklappar för i år klara, skönt men också tråkigt eftersom jag har fler idéer kring hur jag vill slå in paketen... :P. Det är det enda tråkiga med att ha dragit ner på julklapparna - jätteskönt att inte köpa onödiga grejer men så tråkigt att inte få slå in fler paket!

2 comments:

Terese Blå said...

Åh, så fine engler, hihi!

Manduzana stickar said...

Jag älskar dina änglar! Nästa år ska jag ta mig i kragen och skriva ut dom och pynta med dom!