Monday, August 28, 2017

30år!

 Igår fyllde jag 30år, ett såntdär stort och jämnt årtal som ska firas stort. Det hade jag dock ingen lust med, även om jag mår bättre i min utmattning har jag låååångt kvar till att orka ha en fest, och när jag träffar vänner gör jag helst det några få åt gången för annars blir jag helt slut i huvudet. Så jag funderade på vad jag allra helst ville göra och då blev det visst träna! Hade någon sagt för några år sen att jag skulle vilja träna på min födelsedag så hade jag skrattat högt åt den personen.

Men eftersom min bekantskapskrets till 99% består av personer som också skrattar högt åt tanken på att gå på gym är det rätt sällan jag har tillfälle att träna tillsammans med någon annan. Och att träna med någon annan person är väldigt mycket roligare än att träna själv! Så vi fick barnvakt till Astrid och Andreas kunde följa med mig till ett gym. Han gillar att träna men hade aldrig lyft vikter så jag fick lära honom det pyttelilla jag kan. Och så firade jag med att slå nytt personligt rekord i marklyft (obs jag är försiktig och går långsamt fram, lyfter inte tyngre än att jag kan göra flera reps och skulle aldrig maxa utan att något proffs kollat min teknik). 

Vi var dock inte på vilket gym som helst utan på ett gym på ett spa! För något mer ville jag ju fira än att gå på gym, och så fick jag spa i present av min mamma. För en person som mig med adhd kan spa vara lite.... trist? Att först gymma och sen gå på spa var dock helt ljuuuuvligt. Plus att jag gillar St jörgen som vi var på, de har en rolig sparitual med olika stationer att gå runt på (perfekt för rastlösa själar) (är ej sponsrad tyvärr). Och ja jag hade med telefonen och tog selfies, det var faktiskt min födelsedag så ¯\_(ツ)_/¯

Sen åt vi middag i mammas kolonistuga där Astrid varit under dagen. En helt perfekt födelsedag (förutom att jag började dagen med magont men jaja så är livet med ibs, det tar inte hänsyn till födelsedagar) som jag fick fira precis så som jag ville! Avslutades också på perfekt vis med kladdkaka, hemmagjord glass och stickning i soffan framför Netflix (jag har inte så stora krav på perfekta kvälllar).

14 comments:

Anonymous said...

Grattis! Låter som en fin födelsedag! :) /Annika

Annie said...

Grattis! Härligt att kunna göra precis det du ville:)

Jenny said...

Låter som en bra födelsedag!

Kattis said...

Grattis! Låter som en perfekt dag!

September said...

Grattis! Suveränt att du kunde fixa en perfekt dag till dig.

Jette said...

Stort til lykke med din fødselsdag!
Det lyder som en fin dag!

Mamma Mona said...

Grattis!
Härligt med en dag där man får välja att göra det man vill.

Efwa - Medea said...

Vilken härlig födelsedag du verkar ha haft. Stort grattis till dig!

Cecilia N said...

Barnens dag i Bullerbyn och Claras födelsedag har likheter: vi gör det på vårt sätt. Bra!
Grattis!

Anonymous said...

Et forsinket - men stort - tillykke med fødselsdagen! Dejligt at den blev fyldt med dét, du havde allermest lyst til :D Grete

Johanna said...

Grattis! Det låter som en härlig födelsedag!

Helga said...

Åh typiskt bra födelsedag ju!!!

Helga said...

Åh typiskt bra födelsedag ju!!!

Silvia said...

Hope you had a wonderful birthday and many good wishes in the year ahead. All the best.