Wednesday, December 20, 2017

Feliz navidad

För att muntra upp mig själv under alla veckor av sjukdom ville jag sy något kul som terapi och valet föll på en julklänning till Astrid. Tyget är en underbar sammetsviskos från Stoff och Stil (nej jag är inte sponsrad, jag råkar bara köpa mycket tyg där) som jag först läste om hos Lina OJ

Mönstret är Feliz som jag sytt en gång tidigare men denna gång med en kort rak ärm. Förra gången valde jag knappar men den här gången blev det dragkedja. Ser ni lystern i tyget? Är så sugen på att sy en klänning till mig själv också i det här tyget (men svart då förmodligen), måste bara bestämma mig för modell först. 

Jag gillar den här modellen på klänning som är väldigt lekvänlig med mycket rörelsevidd, ingenting ska hindra barn från att leka liksom. 

Astrid är inne i en period av att verkligen inte vilja samarbeta när det gäller att ta kort på grejer... Eller ja, hon är inne i en period av att inte vilja samarbeta med någonting över huvud taget. Lite halvkassa bilder på en klänning som är ljuvlig i verkligheten, och även om Astrid ser lite trumpen ut på de översta bilderna så gillar hon också klänningen massor. 

2 comments:

Silvia said...

So cute! Astrid's dress looks beautiful. She also looks like she's surfing in the last pic! It's a lovely fabric, so I hope you've got a bit for you too. Happy Christmas!

Efwa - Medea said...

Verkligen en fin klänning. Ena barnbarnet på drygt fyra år har önskat en klänning till jul och en sådan här kanske det kan bli.