Friday, January 26, 2018

Bloppis

Idag klockan 20.00 (ja kanske inte exakt 20.00 men där omkring) lägger jag upp ett gäng grejer på min bloppis. Allra mest klänningar men också min gula Praline och lite smycken. 
Du hittar den HÄR

Vill du köpa något? Maila mig hellre än att kommentera, då ser jag det snabbare och det är enklare att direkt kunna byta adress o konto/swishnummer.

Maila till clara(snabela)clarafalk(punkt)se så svarar jag så snabbt jag kan!

Sålda saker markerar jag så snabbt jag kan med att stryka över texten, så det lätt ska gå att se vad som finns kvar och vad som är sålt.

Ibland får jag lite dåligt (klimat)samvete över att jag syr så mycket, mer än jag behöver. Men jag har en del problem med ångest och ibland är det enda som lindrar just att sy. Samma med depression, ibland är det enda jag vill göra just att sy. Och då bara till mig själv, att sy saker att sälja är inte alls samma sak. Så då gör jag det. Och sen rensar jag och säljer på min bloppis, har verkligen en fördel med att kunna göra det! Klimatmässigt kompenserar ångesten genom att tex göra att jag inte kan flyga, så på så sätt går det ju ändå bra klimatmässigt :). 

No comments: