Friday, January 19, 2018

En kamerakompis

För kanske två år sen fick jag en tjockare hårsnodd av en kompis (mitt hår är så tunt så har bara små tunna hårsnoddar). Sen har den legat i en låda (har inte tappat bort den!) hela tiden med målet att bli basen till en så kallad "camera buddy". Och igår blev det av! En camera buddy, eller lens buddy som de ibland kallas är alltså en figur att sätta på kameran för att barn ska tycka att det är kul att titta på den. Har inga förhoppningar om att det ska funka på Astrid utan mer på bäbisar. 

En googling på Camera buddy ger massor av olika tips och beskrivningar, själv valde jag att utgå från denna. Och då menar jag verkligen utgå, mest för att jag är sämst på att följa virkbeskrivningar så det blev lite halvt eget hittepå. Jag är nöjd i alla fall och hoppas att den ska funka på bäbisarna vi har i bekantskapskretsen!

Också att jag efter att vi fotat massa fina bilder i Palmhuset (det kommer fler!) tänkte att åh nu kommer min instagramsida vara sådär fin och sammanhållen med en genomgående ton! Sen virkade jag denna och insåg att nej, jag kommer aldrig bli en sån person som har en genomgående ton och känsla på instagram. Vilket är helt ok såklart! Förmodligen roligare att ha spridning på sina bilder än att tänka på att allt ska passa ihop. 

No comments: