Thursday, February 8, 2018

Svarta träningskläder

När jag sytt mitt första "muskellinne" blev jag sugen på ett till i svart, det har snabbt blivit min favorit på gymmet. Den här har jag sytt i vanlig svart bomullstrikå med några procent elastan i. Vanliga bomullskläder ger bättre grepp mot bänken har jag hört så tänkte att jag skulle testa det. 

Byxorna är ett par helt vanliga vardagsleggings som jag inte använder till träning. De är också sydda i bomullstrikå med lite elastan. Mönstret jag använder är Espresso leggings, det anpassar man själv efter sin egen kropp. Dessa gjorde jag lite kortare än vanligt, men måste också berätta att jag nyss sytt upp alla mina leggings efter att ha insett att de är för långa. Som kort person (152cm) är jag så van vid att alltid ha förlånga kläder så även när jag syr själv gör jag dem för långa! Hela 7cm tog jag av för att få dem till en längd som nu är lagom :P. De på bilden tror jag är 2-3cm kortare än mina vanliga. 

Jobbar vidare på det här med att posera i träningskläder :P. Det är svårt! Tur att ingen granne gick förbi när jag stod och yoga-poserade i källaren med stativ och självutlösare... Ser ni självutlösaren jag har i handen? Förmodligen är det bara personer som själva syr sina träningskläder plus bloggar som skulle förstå, och jag har en känsla av att vi är en ganska liten grupp med människor!

No comments: