Thursday, April 19, 2018

En bh till Karin

Vad har hänt här, har jag blivit någon slags flickfotograf som fotar mina kompisar i underkläder? Ja tydligen, men i det här fallet är det på grund av att jag sytt bhn! En anledning till att jag sytt så många bhar senaste tiden är just min bröstförminskning (TACK för all pepp kring den!). Så därför har jag bla sytt för små bhar, som dessa två. Jag vet att de ev inte kommer passa men det är okej i så fall. Då kan Karin få dem! Hon har nämligen den storlek jag hoppas på att få så jag bad henne prova de jag sytt. Och så sydde jag den här gröna till henne, så fick jag utlopp för mitt behov av bh-sömnad. En smart person i en sygrupp jag är med i på facebook jämförde det med att sy inför en kommande bäbis, som en slags psykologisk förberedelse. Tror det kan ligga något i det, det gör inte så mycket om det blir använt sen eller inte. 

Den här är sydd på precis samma sätt som den svarta braletten jag sydde. Mönstret följer med den här Craftsy kursen och i den lär en sig steg för steg att sy den. 

Spetsen kommer från BWear och finns här och som innertyg i kupan har jag vanlig grön jersey. Det var helt omöjligt att hitta bh band i samma färg i Göteborg så istället köpte jag gröna sidenband. Bh band har lite stretch i sig vilket sidenband inte har, men jag fick tips av den kunniga personalen på Knapp-Carlsson om att ha en bit av spetsen längst ner så att den kan ge stretchen som behövs. 

 
Jag löste stretchen genom att göra såhär i ryggen, och enligt Karin funkar det bra!  

Alltså hur snygg är inte Karin! Här syns tyvärr att jag var så fokuserad på att få spetsen snyggt placerad i ryggen att jag glömde centrera den fram. Jaja, Karin är så snygg så ingen kommer tänka på att spetsen är lite felplacerad där :D

3 comments:

Sara said...

Mycket bra liknelse, havandeskap och födande är en central del av mänskligheten och är verkligen användbar för att förklara och beskriva olika företeelser. Även om man själv inte har lust eller möjlighet till det ovan nämnda har man ju en gång blivit född av en kvinna. Förstår din förväntansfullhet och hoppas allt blir till det bästa. Har själv funderingar på att göra en bröstförminskning.

Vilken snygg bh! Och ja, snygg vän med cool tatuering. Själv funderar jag på att tatuera fossumkvinnan.

Tack för en bra och välarbetat blogg!

Annie said...

Jättesnygg bh!

Anna Nilsson said...

Så himla fin och Karin är ju to die for i den! Den typen av BHar blev min favorit några år innan graviditeten, nu hoppas jag mina tuttar går ner i storlek när jag slutat amma så att jag kan ha dem igen!