Monday, December 10, 2018

Barrett


Häromdagen gick jag igenom mitt bh-material för att se vad jag hade hemma och hittade jättemycket indigofärgade resårer, band mm. Det fanns också indigofärgad mesh men ingen spets och inget annat tyg. Så jag bestämde mig för att testa ett nytt mönster och bara använda materialet jag hade hemma.  

Valet föll på Barrett från Madalynne som är ett gratismönster. Det är andra gången jag syr hennes mönster, tidigare har jag sytt Noelle som bikini, och även denna gång blev omkretsen aaaaalldeles för stor. Jag ligger precis rätt för storlek Large enligt hennes tabell och kuporna känns helt lagom, däremot tog jag bort ca 8-10cm i omkretsen (lite osäker eftersom jag provade mig fram och klippte bort allt eftersom). 

Annars hade jag inga problem, jag följde beskrivningen som känns väldigt bra och genomarbetad med tanke på att det är ett gratismönster! 

Ryggen ser ut såhär, väldigt enkel. Det nedre bandet är en bred resår som jag köpt hos Bwear (tror allt i denna bhn är köpt där). Meshen har jag använt både som yttertyg och foder, den är alltså dubbel. 

Är väldigt nöjd med denna bh! Den är superskön (det tycker jag iof alltid när jag precis sytt bhar och sen när jag börjat använda dom så tycker jag inte det längre) och jag gillar att den är ganska hög fram (= brösten ramlar inte ut) men ändå lite roligare med trekantshålet fram. Nästa version kommer jag nog göra det lite smalare, nu blir det lite att nederdelen på bröstet syns (syns lite på nedersta bilden) och det gillar jag inte. 

No comments: