Thursday, April 4, 2019

Kalle nr 2

Det är verkligen vår i Göteborg idag! Fick sån otrolig vårkänsla innan när jag cyklade hem! De här bilderna är egentligen tagna en helt annan dag (som var solig men väldigt kall) men tycker de passar extra bra idag. 

Själva skjortan är faktiskt sydd i juni förra året (!) men har inte hamnat på bild förrän nu. Jag har sytt ett linne i samma tyg som jag bloggade om i juni, och det är sytt i resterna av denna skjorta så det är ett bevis på hur länge sen den blev klar. 

Så det är min andra Kalle skjorta jag sytt men förmodligen nr 3 eller 4 om man går efter i vilken ordning jag bloggat dom. Den är i alla fall sydd på samma sätt som dom andra, dvs strl 10 och inga andra ändringar än att jag tagit längden och fållkanten från Archer. 

Tyget är ett helt ljuvligt double gauze tyg från Nani iro som jag ÄLSKAR trycket på! Vet inte vad det är med den här färgen och trycket men i kombination gör dom mina ögon lyckliga. 

Jag måste verkligen ta mig i kragen (pun intended) och börja använda mina skjortor. De är så himla roliga att sy men jag sträcker mig nästan alltid efter en t-shirt istället för att faktiskt använda mina skjortor. 

Mönster: Kalle från Closet Case
Storlek: 10
Ändringar: Fållinje från Archer
Tyg: Double Gauze från Nani iro 

1 comment:

Handgjort av Vera said...

Så härliga färger! Man blir ju glad bara man ser den :).