Wednesday, May 15, 2019

Rosa Manchester


Efter att jag sytt en magväska i grönblå manchester så blev jag direkt sugen på en rosa. Funderade på att sy en i rosa linne men tillslut föll valet på rosa manchester. 

Precis som min förra så är mönstret Fennel fanny pack. Egentligen är jag inget större fan av det här mönstret rent instruktionsmässigt, men det blir en bra magväska så jag körde på det. Jag har också sett att mönstret är uppdaterat så det är säkert bättre nu än när jag sydde min första.

Yttertyget kommer från Stoff och Stil och fodertyget är egentligen en duk från HM home. Eftersom jag ändå inte kommer ha den runt midjan så valde jag att inte använda ett knäppe utan istället dubbla D-spännen (fast de är rektangulära och inte D-formade så de kanske heter något annat då?). 

Jag är nöjd med min rosa magväska! Eller "över-axeln-väska" som det ju snarare är. Andreas tycker fortfarande att det ser konstigt ut att ha väskan så, själv har jag helt vant mig och tycker det är snyggt :).

 Mönster: Fennel fanny pack
Ändringar: gjorde egen variant av foder eftersom det inte fanns när jag först köpte mönstret (numera finns det foder i en uppdaterad version).
Tyg: manchester från Stoff och Stil och fodertyg från HM. Alla andra grejer kommer antingen från Stoff och Stil eller Bibbis textil

No comments: